u Luda, minulý týden mi je ukazovalkajmii píše:Sháním lecanopterisy. Mám jen jeden druh, ale existuje víc druhů a jsou nádherný. Nevíte někdo kde by se dal koupit?
Sháním
Re: Sháním
ty jsi neviděl Promeney, Lucka Lecanopterisy...kdoví, co jste tam dělaliolaw píše:A proč jsi si v neděli nekoupila?![]()
![]()
A vždyť mi je ukazovala. To spíš já takovýhle věci přehlížím.
No, vzhledem k tomu, že nám tam křenil ludo, tak nic.

No, vzhledem k tomu, že nám tam křenil ludo, tak nic.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
To je jasný, já se vrhala na dendra a Jarda na restrepie (navíc jsem měla akorát na ty dendra). Já je tam viděla, ale nepřišly mi na prodej. Měla jsem dojem, že to jsou ty co byly vystavený u masožravek Na Slupi. Nebo tam byly i jiný, co by se daly koupit
? Taky jsem se mohla tele zeptat 
no je fakt, že mi je Ludo strkal pod nos, ale jestli se chlubil nebo mi je nabízel, to nevímkajmii píše:To je jasný, já se vrhala na dendra a Jarda na restrepie (navíc jsem měla akorát na ty dendra). Já je tam viděla, ale nepřišly mi na prodej. Měla jsem dojem, že to jsou ty co byly vystavený u masožravek Na Slupi. Nebo tam byly i jiný, co by se daly koupit? Taky jsem se mohla tele zeptat
Já se zeptám,zda někdo by někdo neměl oddělek Pleurothallisu sonderana, je žluté barvy a vitrínu by oživil jinou barvou....díky Věra
PS Samozřejmě jej zaplatím
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věro, v Orchid & more ho právě teď mají jen za 10 €Věra píše:Já se zeptám,zda někdo by někdo neměl oddělek Pleurothallisu sonderana, je žluté barvy a vitrínu by oživil jinou barvou....díky Věra
Evo, to je sice hezké,ale objednávat jednu kytku se nevyolatí, ledaže by nás bylo víc....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no určitě by se někdo přidal, tak se tady s někým domluv. Já už letos objednávat nebudu. teď mi přijde zásilka z Pokojovek a v září od Ecuagenery za dost peněz. Tak už mám letos vybráno, ne-li překročenoVěra píše:Evo, to je sice hezké,ale objednávat jednu kytku se nevyolatí, ledaže by nás bylo víc....