Orchidky z ebay USA - praktická zkušenost
Re: Orchidky z ebay USA - praktická zkušenost
Posieľajú orchideje aj z Itálie? Inak 14.9. je výstava kvetín v Padove, ide tam Alkatour, samozrejme že idem. Videla som na niektorom fóre fotografie parádnych orchidejí.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
nevím, jestli to pošlou z Itálie, ale asi spíš z Německa. Včera mi Ecuagenera objednávku už potvrdila s poštovným 20 dolarů.
Kdybych to věděla přidala bych se. Věra
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Věrko, objednávat tady bude určitě víc lidí, tak se s někým domluv. Já už to mám uzavřený.
Nutno ještě podotknout, že si účtují 60US balné a za více rostlin chtějí větší poštovné. Tak nás zásilka 30 rostlin přijde na poplatcích za dopravu celkem na 95US.EvaJ píše:nevím, jestli to pošlou z Itálie, ale asi spíš z Německa. Včera mi Ecuagenera objednávku už potvrdila s poštovným 20 dolarů.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Já to trochu upřesním. 60 dolarů není balné, ale poplatky za FYTO, CITES a dopravu do Evropy. To účtují vždy, i když rostliny vyzvedáváte na výstavě. Poštovné je podle ceníku z Německa - balík nad 2 kg. Takže víc rostlin, těžší balík, větší poštovné.radzak píše:Nutno ještě podotknout, že si účtují 60US balné a za více rostlin chtějí větší poštovné. Tak nás zásilka 30 rostlin přijde na poplatcích za dopravu celkem na 95US.EvaJ píše:nevím, jestli to pošlou z Itálie, ale asi spíš z Německa. Včera mi Ecuagenera objednávku už potvrdila s poštovným 20 dolarů.
Dobry den,
chtel bych se zeptat, jaky jsou moznosti nakupu od Ecuagenery primo v Drazdanech ? Vyjde to draz jak si objednat s prevzetim na vystave nebo tam maji jen velmi omezeny sortiment ?
Mam jeste 11 kousku na seznamu tak by stacilo kdyby meli 5 z nich, nemusim mit vsechno hned
A slo by tam platit primo v dolarech ? (susim nejaky od dovolene a doma to prekousnou spis jak utraceni z uctu).
chtel bych se zeptat, jaky jsou moznosti nakupu od Ecuagenery primo v Drazdanech ? Vyjde to draz jak si objednat s prevzetim na vystave nebo tam maji jen velmi omezeny sortiment ?
Mam jeste 11 kousku na seznamu tak by stacilo kdyby meli 5 z nich, nemusim mit vsechno hned
A slo by tam platit primo v dolarech ? (susim nejaky od dovolene a doma to prekousnou spis jak utraceni z uctu).
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Není s tím problém, ale orchideje musíte objednat s předstihem, viz http://www.ecuagenera.com/epages/whitel ... ecuagenera. Seznam pro 2012 tam ale ještě není.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
objednat stačí e-mailem na info@ecuagenera.com Platit můžete klidně v dolarech. Po objednání zašlou proforma-fakturu mailem, kde si zkontrolujete, které rostliny pro vás přivezou a kolik dělá celková částka v dolarech včetně připočtení poplatků za FYTO, CITES a dopravu do Evropy. K základní ceně to dělá cca 20%. mailem potvrdíte, zda je vše v pořádku (případně požádáte o náhradní rostliny nebo něco vyřadíte) a s proforma fa si v Drážďanech rostliny vyzvednete a zaplatíte.
nabídka na rok 2012 je pod Drážďany 2012 v sekci výstavy
nabídka na rok 2012 je pod Drážďany 2012 v sekci výstavy
Letos dělá příplatek 50 USD, takže se vyplatí objednat více rostlin.