Co je to za skudce?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co je to za skudce?
ne ty fleky jsou od sluníčka, to nic není, ško mě o tu bestii, co mi sežrala to poupě. A máš na ně nějaké finty ? ty poupata mě fakt mrzí
tak já jsem teď lovila na epifytním kmenu, ten mi teda sežral kořeny na oncidku.....nejdřív plátky okurky....to jsem chytla dva, asi jich tam víc nebylo, ale pro jistotu jsem k oncidku dala ještě něco proti slimákům, kdyby tam ještě nějaký neřád byl -dávala jsem ten neškodný pro zvířata, ale teď hned si nevzpomenu jak se jmenujeEvaJ píše:ne ty fleky jsou od sluníčka, to nic není, ško mě o tu bestii, co mi sežrala to poupě. A máš na ně nějaké finty ? ty poupata mě fakt mrzí
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
kaacka3 díky. Kdyby sis vzpomněla jak se to jmenuje, písni mi to na SZ. díky
Evo, vylézají v noci a dostanou se opravdu všudeEvaJ píše:to by mě zajímalo, jak se tam dostal. Schválně je věším dost vysoko, aby nebyly tak snadno přístupné. A hlavně pořád nikde žádné nevidím... ach jo.radzak píše:Něco ti to sežralo. Nejspíš slimák![]()
![]()
tahle mě fakt mrzí.
není za coEvaJ píše:kaacka3 díky. Kdyby sis vzpomněla jak se to jmenuje, písni mi to na SZ. díky
už už vím.....ferramol.....používám ho i normálně na zahradě, protože z vanische mám strach kvůli fenečce.......vůbec nevím, jak se mi tam šneci dostaly, jeden byl větší a druhý pidi...docela mám strach, aby tam ještě nebyly další....takže proto ta pojistka s ferramolem.....a pozačátku jsem ani netušila, že jde o šneky, nevím jak by se do ZZ dostaly a hlavně nikde pozačátku nebyla slizová stopa....až když jsem nalíčila okurky a v noci šla kontrolovat, tak teprve potom jsem je objevila ..... chce to taky hlavně hlídkovat v noci....takže přeju úspěšný boj
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jdu na ně nalíčit pasti.kaacka3 píše:není za coEvaJ píše:kaacka3 díky. Kdyby sis vzpomněla jak se to jmenuje, písni mi to na SZ. díky![]()
![]()
![]()
,
už už vím.....ferramol.....používám ho i normálně na zahradě, protože z vanische mám strach kvůli fenečce.......vůbec nevím, jak se mi tam šneci dostaly, jeden byl větší a druhý pidi...docela mám strach, aby tam ještě nebyly další....takže proto ta pojistka s ferramolem.....a pozačátku jsem ani netušila, že jde o šneky, nevím jak by se do ZZ dostaly a hlavně nikde pozačátku nebyla slizová stopa....až když jsem nalíčila okurky a v noci šla kontrolovat, tak teprve potom jsem je objevila ..... chce to taky hlavně hlídkovat v noci....takže přeju úspěšný boj
Perfektní je práškový mesurol, ale už se asi nevyrábí. Mám ještě staré zásoby. Stříknu parapety nebo přepravky a neproleze nic živého. Až na ten mrtvolný zápach!
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
http://eshop.skudci.com/slimaci/mesurol ... nkorn-250g Radku, je to ono ?radzak píše:Perfektní je práškový mesurol, ale už se asi nevyrábí. Mám ještě staré zásoby. Stříknu parapety nebo přepravky a neproleze nic živého. Až na ten mrtvolný zápach!
Ne, to jsou granule k požeru. Ten, co používám je prášek rozpustný ve vodě a používá se k postřiku rostlin a pěstebních ploch (já na rostliny nestříkám-zůstávají po něm bílé fleky).EvaJ píše:http://eshop.skudci.com/slimaci/mesurol ... nkorn-250g Radku, je to ono ?radzak píše:Perfektní je práškový mesurol, ale už se asi nevyrábí. Mám ještě staré zásoby. Stříknu parapety nebo přepravky a neproleze nic živého. Až na ten mrtvolný zápach!
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak to opravdu byl slimák, když jsem šla večer nastražit pasti, tak si tam visel na mřížce a v klidu dožíral poupě na L.alaorii. Tak to bylo jeho poslední jídlo