identifikace
Re: identifikace
dekuji za odpoved no uvidime jak se ji bude darit u me doma
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
Vůbec se jí nebojte, chce víc světla a suššeji ne ale zcela. Pokud má dostatek vláhy dobře roste ale nekvete. Poměrně sušší pěstování ji donutí kvést.
Míro díky moc za radu jsem rád že lidé tady poradí a jsou i ochotní. Vaší radu si zapamatuji
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
V aktivním růstu raději tepleji, ovlivňuje to rychlost růstu. Co nejvíc světla, pak valí. Pozor, ale, raději rozptýlené. Pálí se. Maximální snesitelné množství světla, tepla, hodně zálivky- po proschnutí, zajistí velké přírůstky statných rostlin.
děkuji vám za vyčerpávající informace. Někde si je poznamenám

Prosím o pomoc při určení rodiče, prarodiče, tety, strejdy
tak zřejmě jsem našel tu svou Brassii na strankach terra koruny: brassia - rex x gireoudiana.
takto ji tam maji pojmenovanou a dokonce i foto kvetu vypada podobne. Jen si tim nejsem jistej jestli to mam napsat na jmenovku nebo tam nechat jen Brassia
takto ji tam maji pojmenovanou a dokonce i foto kvetu vypada podobne. Jen si tim nejsem jistej jestli to mam napsat na jmenovku nebo tam nechat jen Brassia
To se těžko určuje, pokud to člověk neví jistě. Jsou si dost podobné.Barbez2 píše:tak zřejmě jsem našel tu svou Brassii na strankach terra koruny: brassia - rex x gireoudiana.
no právě že jsou si hodně podobné ale tak asi to vyřeším galantně a dostane jmenovku Brassia hybrid NOID