U nás taky jeden cvok, ale s podporou v zádech. Manžel má pochopení.Míra píše:Přesné. Nic víc nic míň.HAKI píše:Ani jsem netušila že toto vlákno je. Nad některými postřehy jsem se docela zasmála Ale vyhodnocení za mě zní Cvok může být jen jeden!
Taky jste nakazili rodinu svym orchidejkovanim?
Re: Taky jste nakazili rodinu svym orchidejkovanim?
Ja som v rodine s orchideami jedina. Len svagor ma pochopenie, on je ale oranzista
Manzel mi nadava, lebo nemoze otvorit ani jedno okno, co su zapratane parapety v celom dome, gula ocami, ked musi povinne chvalit novy pucik/pahluzu/koren/list, ale akonahle som chcela darovat zopar phalacov, nech sa mi uvolni miesto pre ine, bol radikalne proti! Vraj pekne kvitnu, nech sa ich neopovazim nikam davat
A samozrejme je pravidelne skusany z nazvov jednotlivych kvetov, takze sa uz, chudatko moje, celkom vyzna 
Hlásím dva nakažené ve 2členné domácnosti
Což je, koukám, rarita...
No to si piš a řádně si toho daru užívejLucienka píše:Hlásím dva nakažené ve 2členné domácnostiCož je, koukám, rarita...
Jj, já jsem u nás dokonce ten, kdo drží mánii trochu na uzdě - kvůli prostoru. Drahý se sice nestará - nesází, nemáčí,... ale nakupuje a kontroluje vášnivě
Šťastná (jsem) to žena!
tak to opravdu jste. Ale já si také stěžovat nemohu. Manželka má svůj koníček a já mam orchidky. Máme takovou malou dohodu ona si koupí něco pro sebe a já nějakou kytičku
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
No jak znám ženské, tak za chvíli nebudete mět kam dávat kytky co jich budete mít.Barbez2 píše:tak to opravdu jste. Ale já si také stěžovat nemohu. Manželka má svůj koníček a já mam orchidky. Máme takovou malou dohodu ona si koupí něco pro sebe a já nějakou kytičku
No to si zase tak nemyslím. Sice se manželce líbí jak kvetou ale když jsem našel nějaký nový přírůstek a šel jsem se pochlubit tak jsem byl odbyt zamumláním : hmmm pěkný
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No Míra utočí na ženskou parádivost. Něco za něco a máš Barbez2 za chvilku kytek :lol:Jo to "hmmm"...bych brala .Je to lepší než kdyby ti třeba řekla- no to nemyslíš vážně co s tou kytkou děláš?Proč to zalejváš ,rosíš ,přesazuješ
nebo tak něco .
Tak v tomhle mám zase štěstí protože tomu tak nerozumí ale když jsem přesazoval dendrophal tak se koukala co to dělám. Tak možná se v ní ten zájem probudí.