Trichocentrum
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trichocentrum
nevím, jak voní tohle, ale to tichocentroum lanceanumxkramerianum voní zvláštně voskově, jako sladce parfémovaná svíčka, taky se rozvoní až za pár dnů.
Trichocentrum
Ještě rozkvetlo Trichocentrum pulchrum.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete
ježišmarjá, Radku, ty to napíšeš jen tak, jak kdyby to byl faleňák z marketu. To je naprosto úžasná kytka. Myslím, že Trichocentrum by si zasloužilo svoje téma, zrovna tak jako Caucaea. Vím, že tady někde už je Trichocentrum tigrinum a ještě nějaké, tak by bylo pěkné mít je v jednom tématu. Ale to není na Radka, ale třeba na Jardu nebo Pavla, že by to dali dohromady

Re: Právě kvete
Určitě by bylo dobře, kdyby se to nějak sjednotilo.EvaJ píše:ježišmarjá, Radku, ty to napíšeš jen tak, jak kdyby to byl faleňák z marketu. To je naprosto úžasná kytka. Myslím, že Trichocentrum by si zasloužilo svoje téma, zrovna tak jako Caucaea. Vím, že tady někde už je Trichocentrum tigrinum a ještě nějaké, tak by bylo pěkné mít je v jednom tématu. Ale to není na Radka, ale třeba na Jardu nebo Pavla, že by to dali dohromady![]()
![]()
Je to nádherná kytka a taky si myslím, že by se neměla ztratit ve velmi obsáhlém vlákně právě kvete.
Radku, ale trochu se prosím o ní rozepiš, ať víme, jak jí pěstuješ.
Děkuju.....
Radku, ale trochu se prosím o ní rozepiš, ať víme, jak jí pěstuješ.
Děkuju.....
Je navázaná na topolové kůře s trochou mechu. Mám ji ve skleníku s minimální teplotou 15st. Myslím, že chce trochu méně světla než ostatní trichocentra. Vodní režim: zalít-vyschnout. Květ je ale dost uzavřený.
Pochlubím se něčím, čím bych asi neměla, před 14 dny mi přišlo od Ecuagenery s květním stvolem, u mě vykvetlo. Je to úžasná malá záležitost, jemně vonící.
Tak to je parádní. Koupily jste moc dobře. Kdybych to tak býval věděl...
Přestože chudinky kytky strávily víkend na poště, tak přišly v perfektním stavu. Tentokrát to vyšlo, máme z toho radost.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no je úžasná, doufám, že ta moje také brzy vykvete. Tak si ji užij a nahlaš, jak dlouho bude kvést. A voní ?