Jardo, vysoké teploty, to bych neřekla. Radek tu zprávu psal v říjnu.olaw píše:Čemu to dáváš za vinu? Vysoké teploty, které teď panovaly? Taky si ho chci pořídit, právě pro jeho chladnomilnost. Do budoucna samozřejmě. Určitě ho ale předběhne ještě spousta kytek. Však to všichni znáte.![]()
![]()
Bulbophyllum frostii
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: bulbophyllum frostii
V říjnu mohlo být ještě také teplo, ale vzhledem k tomu, že psal, že pokvete až za pár týdnů, tak už teploty být vysoké nemusely, to je fakt. Proto se ptám.

Nadruhou stranu jsem napsal vysoké teploty, které teď panovaly co?
Hanka mě blbne, když odpovídá na půl roku staré příspěvky no.

Hanka mě blbne, když odpovídá na půl roku staré příspěvky no.
Moc vlhkosti, ruce bych si urazil. Rostlině to svědčí, květům ne. Příště si dám pozorolaw píše:Čemu to dáváš za vinu? Vysoké teploty, které teď panovaly? Taky si ho chci pořídit, právě pro jeho chladnomilnost. Do budoucna samozřejmě. Určitě ho ale předběhne ještě spousta kytek. Však to všichni znáte.![]()
![]()
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu samou zkušenost,samou péčí mě odešlo poupě 
JJ, na květ šlo na podzim.olaw píše:Nadruhou stranu jsem napsal vysoké teploty, které teď panovaly co?![]()
![]()
![]()
![]()
Hanka mě blbne, když odpovídá na půl roku staré příspěvky no.![]()
![]()
![]()
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Aha to znamená přímý střik na poupata .Fajn alespoň víme.Sakrbléé ono se to příště povede
No někdy když koukám na fotky rostlin, tak si říkám to není možný. Foto http://www.orchidphotos.org/gallery2/v/ ... 1.jpg.html
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je právě ono -řádně vše rozebratradzak píše:olaw píše: Hanka mě blbne, když odpovídá na půl roku staré příspěvky no.![]()
![]()
![]()
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, no tak to je nádhera !! Jen to mít doma, což ?HAKI píše:Aha to znamená přímý střik na poupata .Fajn alespoň víme.Sakrbléé ono se to příště povedeNo někdy když koukám na fotky rostlin, tak si říkám to není možný. Foto http://www.orchidphotos.org/gallery2/v/ ... 1.jpg.html
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Aby to nebyla jen fotka k tomuto učelu.EvaJ píše: Hanko, no tak to je nádhera !! Jen to mít doma, což ?