Rhynchostele rossii
Re: Rhynchostele rossii
Olaw,krásná kytička!Snad mi jednou taky tak krásně pokvete.. 
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Krásné květy!!!

Jardo, je přenádherná. 
Gratuluju, je moc pěkné
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, paráda ! Velká gratulace.
Lemboglossum ehrenbergii se liší od rossii snad jen velikostí. Na druhé fotce srovnání ehrenbergii s rossii.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, ta to je moc pěkné. A velikost květů je přibližně stejná ? Nebo rossii je má menší ? Ehrenbergii mám také, tak to se mám na co těšit.
Ten spodní květ na druhé fotce je ehrenbergii, ostatní jsou rossii. Jsou skoro stejně velké.EvaJ píše:Radku, ta to je moc pěkné. A velikost květů je přibližně stejná ? Nebo rossii je má menší ? Ehrenbergii mám také, tak to se mám na co těšit.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jo, už to vidím. to stačí, když se člověk pořádně podívá. ....radzak píše:Ten spodní květ na druhé fotce je ehrenbergii, ostatní jsou rossii. Jsou skoro stejně velké.EvaJ píše:Radku, ta to je moc pěkné. A velikost květů je přibližně stejná ? Nebo rossii je má menší ? Ehrenbergii mám také, tak to se mám na co těšit.
Tady je vidět jak je květenství proti rostlině velké (fotky květů jsou na stránce 4 tohoto tématu).radzak píše:Tak přidám prvně kvetoucí Rhynchostele (Lemboglossum) cervantesii. Stvol začal narůstat již na podzim a pak skoro celý zaschl. Už jsem se obával, že půjde do háje. Ale nedávno se probudil a takhle krásně rozkvetl. Květenství je několikrát větší než celá rostlina.