Zkušenosti s brachypetaly
Re: Zkušenosti s brachypetaly
Super článek! Děkuji, mě určitě moc pomohl, této sekce jem se bála, ale strašně se mi líbí... takže teď si toho concolora určitě pořídím 
Tak u vás to splnilo přesně můj záměr 
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
No, ono se nás nakazilo zřejmě víc 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, připrav se na jaro, až tě všichni začneme bombardovat otázkami
.
Napsal jsem vše co vím. Každý to bude muset přizpůsobit svým podmínkám.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Váš článek jsem četla fotky prohlédla několikrát . Vím o čem mluvíte malinká zkušenost z pafíkem tohoto rodu (já ráda říkám bestiema)by byla. Mám jednoho zástupce a to umělý hybrid Conco-bellatulum. No moc mě nejde i když už vydržel mnohé . Jen chci říct -já jsem si po přečtení Vašeho článku sedla na zadek.Děkuju za zkušenost. Hradzak píše:Před časem jsem dal na fórum několik fotografií kvetoucích brachypetal.
Díky. Jde o to předejít zbytečným pěstitelským chybám na které doplatí jen ty rostliny.HAKI píše:Váš článek jsem četla fotky prohlédla několikrát . Vím o čem mluvíte malinká zkušenost z pafíkem tohoto rodu (já ráda říkám bestiema)by byla. Mám jednoho zástupce a to umělý hybrid Conco-bellatulum. No moc mě nejde i když už vydržel mnohé . Jen chci říct -já jsem si po přečtení Vašeho článku sedla na zadek.Děkuju za zkušenost. Hradzak píše:Před časem jsem dal na fórum několik fotografií kvetoucích brachypetal.
Sice Paph. tohoto podrodu nemám, ale je to názorný příklad pro všechny zkušené pěstitele, jak by všechna fora měla vypadat.radzak píše:Díky. Jde o to předejít zbytečným pěstitelským chybám na které doplatí jen ty rostliny.HAKI píše:Váš článek jsem četla fotky prohlédla několikrát . Vím o čem mluvíte malinká zkušenost z pafíkem tohoto rodu (já ráda říkám bestiema)by byla. Mám jednoho zástupce a to umělý hybrid Conco-bellatulum. No moc mě nejde i když už vydržel mnohé . Jen chci říct -já jsem si po přečtení Vašeho článku sedla na zadek.Děkuju za zkušenost. Hradzak píše:Před časem jsem dal na fórum několik fotografií kvetoucích brachypetal.
Pevně doufám, že se ostatní experti, kteří sem chodí, přidají. Těším se na podobné příspěvky i u ostatních druhů orchidejí.
Přece jen bych měl jeden neomalený dotaz a to na interval zalévání v růstovém období. Vím, že tento údaj je závislýradzak píše:Napsal jsem vše co vím. Každý to bude muset přizpůsobit svým podmínkám.
na celé řadě faktorů v konkrétních podmínkách, ale o těch Vašich z výše uvedeného už něco vím a alespoň
rámcová informace (7, 14 dnů...) by pro mne byla vodítkem.
Jednou až dvakrát za týden podle počasí.Honza.S píše:Přece jen bych měl jeden neomalený dotaz a to na interval zalévání v růstovém období. Vím, že tento údaj je závislýradzak píše:Napsal jsem vše co vím. Každý to bude muset přizpůsobit svým podmínkám.
na celé řadě faktorů v konkrétních podmínkách, ale o těch Vašich z výše uvedeného už něco vím a alespoň
rámcová informace (7, 14 dnů...) by pro mne byla vodítkem.