Mám s tím trochu problém. Nikdy nevím jestli bude manžel doma a protože jsem NEŘIDIČ-ZÁVISLÁK , jsem odkázaná na jeho odvoz. Ale strašně ráda bych se dostavila. Pokusím se z něho něco vykřesatVěra píše:Jsem ráda když ni potvrdíte účast, to jen kvůli těm vuřtům a kávě, nemám představu kolik toho vzít snad 100ks...?????????
Věra
pozvánka
Re: pozvánka
Samozřejmě....Věra
Tak mám potvrzeno od Aleše Dvořáka,že dorazí a doveze nějaké kousky k prodeji......Věra
-
vedana
- Kontaktovat uživatele:
Věro, dík za bezva den strávený u Vás na zahradě, krásně jsme si popovídali, okoukali Ti všechny kytky, počasí přálo a postarala jsi se o nás také moc pěkně. Bylo to fajn, ještě jednou dík. Dana 
Já aspoň doufám,že se to povedlo a přítomní byli spokojení...Věra
Věro, bylo to parádně připravený, jen muži byli asi tedy zklamaní z prodeje
. No, musí se taky snažit, že 
Taky moc děkuju za pozvání i setkání, jako nováček jsem byla dokonale zmatená, takže až když jsme přistáli v přepravkou mých krásek doma, začal mě fungovat mozek a vzpoměla jsem si co jsem všechno potřebovala vědět a na co jsem se chtěla zeptat případně ukázat
. Příště si to asi napíšu
. Tak ještě jednou Věře moc děkuju, že takovéhle setkání umožnila
.
Smůla byla, že jsem si pak, po svým prvotním zmatku, sedla na druhou stranu lavice, tedy dál od kytiček..to byla zásadní chyba (a štěstí pro mangelovu peněženkunina píše:Věro, bylo to parádně připravený, jen muži byli asi tedy zklamaní z prodeje![]()
![]()
No muži se snažili seč mohli ale oproti tomu, co před akcí předcházelo myslím nepřijelo tolik lidí co se čekalo. Ale to nevadí. Bylo to komornější. Speciálně na obchod s Ninou a Apolenkou si nelze stěžovat. Já to měl dopředu sjednané a víc jsem prostě nevezl. Bylo to fajn a tentokráte jsem i dobře dopadl.nina píše:Věro, bylo to parádně připravený, jen muži byli asi tedy zklamaní z prodeje![]()
![]()
Tak to je, Míro, hezký. Je vidět, jak se plánování vylpatí
. Mám moc velkou radost z těch orchidejí, ze všech. A po příjezdu jsem kontrolovala i svoje Dendrobia a hle, dvě pokvetou. Už mají malinký pupínky.