a zas tak moc levný se mi nezdajíZdenka píše:No nevím, já je propírám, jsou zasolený.Orchidka píše:Mně se nejlíp osvědčily klasické kokosové čipsy, ale spíš ty menší, ne ty terarijní, a nic dalšího už do nich nepřidávám. Kokosové čipsy jsou na rozdíl od různých kůr a substrátů absolutně bez škůdců a není třeba je přepařovat a podobně. Kupuju je tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=576755
Novinka na trhu substrát
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinka na trhu substrát
Já nevím, jsou ty substráty dobré? Který je nejlepší? já jsem dostala nějaký od taťky, radil mi, ať ho trošku namíchám s kompostem. Pořídili jsme si na zahradu nový kompostér, tak mám přísun domácího neomezený. A docela to fungovalo.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych kompost k tropickým epifitním orchidejím nemíchal ani v minimálním množství. Maximálně tak trochu k nějakému cymbidiu, ludisii, atp. Coco chipsy jsou dobrým substrátem, i když často s rozdílnou kvalitou. Jejich proprání v dešťové vodě je více než doporučené. Jsou ale také pěstitelé, kterým nevyhovují. Je to hodně o podmínkách, naučených postupech atd.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Míro a co tobě neroste?Míra píše:No a takhle v tom jdou.
Věra
V Německu jsem sehnala větší séramis tak ho zkusim dat do kůry a zkusim do toho dat strevicniky
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
na kolik seramis přišel?
Díky
Pavel
Díky
Pavel
Na 7 eur 8lpavelheger píše:na kolik seramis přišel?
Díky
Pavel