Asi zapracovalo sluníčko?
Asi zapracovalo sluníčko?
Včera večer, při zalévání jsem zjistila u dvou Vand, co jsou na parapetu v ZZ těsne u okna, toto.
Pro jistotu jsem je dala o kus dál.
Pro jistotu jsem je dala o kus dál.
Re: Asi zapracovalo sluníčko?
Minulý týden jsem zahájila stínění,když jsem zkoušela jak listy hezky hřejou
tak jsem neváhala a stíním. 
Jo jo, sluníčko nám sílí. Už bylo na čase. Já už jsem také stáhnul netkanou textilii. 
No už začalo nebezpečně nabírat sílu a začínalo se to přehřívat. Včera jsem už dal letní stínění.
Já to zaregistrovala předevčírem i jedné kačenky, taky jsem přerovnávala parapet
...ale hlavně že už to svítí 
Souhlasapolenka píše:Já to zaregistrovala předevčírem i jedné kačenky, taky jsem přerovnávala parapet...ale hlavně že už to svítí
Orchidkám by se líbilo ve skleníku,ale ta noční teplota cca 10st by byla málo, přes den je tam 25-30st....
Jinak se omlouvám, mám málo času, tak jsem tu minimálně za 14 dní je výstava orchidejí a musím mít vše ohledně pelargonií a zeleniny nachystané....domů se vrátím až koncem března...
Jinak se omlouvám, mám málo času, tak jsem tu minimálně za 14 dní je výstava orchidejí a musím mít vše ohledně pelargonií a zeleniny nachystané....domů se vrátím až koncem března...
Proto stíním, dnes po zastínění i když svítilo slunce tak teplota nešla přes 25°C.
Aspoň nemusíme dávat netkanou textilii jako Míra a Olaw - já hlasuju pro "nemejt"Zdenka píše:Souhlasapolenka píše:Já to zaregistrovala předevčírem i jedné kačenky, taky jsem přerovnávala parapet...ale hlavně že už to svítí
A okna jsem po zimě ještě nemyla..
Jen ať svítí.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
taky uz stinim. par listu mi to uz popalilo. clovek by ani nerekl jak to jde rychle 
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/