Mini Cattleya
Re: Mini Cattleya
Mně zase vykvetla na Valentýna tahle katleja. To je "drobeček", co má květy až 20cm.
Krásnej drobek.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no ta je také pěkná, pro změnu pěkný obřík

Ve skleníku by nikdy nemělo chybět pěkných pár Catttlejí . Každý laik je unešen a nad L. angererii ohrne nos. Ještě mě kvete podobný obr (23 cm), bílá C. Mary Ann Barnett "Exquisita" FCC/AOS. Nebyl čas na foto a teď už vadne. Pamela když má slunce tak má i víc jak těch 20cm. Ať budete dělat co chcete tak když vykvete na Floridě nebo Thajsku tak má o pár cm víc. Měl jsem před lety víc jak dvě stě meriklonů velkých Cattlejí ale ukázalo se, že to nejde utáhnout a tak je pomalu rozprodávám.
Tak to jsou povedené kytky. Taky jako mnozí zde zjišťuji, že ta dlouhé stopky mají hodně do sebe.virens píše:Na Valentýna obvykle vykvétá několik novějších zajímavých Cattlejí . Tato je jedna z nich. Kopíruje po svém rodiči (L. anceps) delší hezkou stopkou.
T.
Je krásná !!
Rozkvetla mi další vděčná katka. Každý rok kvete v podstatě ve stejnou dobu, každý rok má na pahlíze o květ víc. Jen neodnožuje - myslím tím, že každý rok udělá jen jednu novou pahlízu... 
Je to foceno až navečer, tak je trochu tmavší, na sluníčku je křiklavější.
Je to foceno až navečer, tak je trochu tmavší, na sluníčku je křiklavější.
Ta je moc pěkná. Počkej tak za 10 let, to bude pugét 
- petr turecky
- Kontaktovat uživatele:
Jo, pugéty jsou dobrý 
Jednou se jich všickni doškáme
Ty červené jsou zlvášť krásné...
Jednou se jich všickni doškáme
Ty červené jsou zlvášť krásné...