Dotaz
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz
Ještě jsem tam našla jednu fotku, ono to opravdu vypadá, jak floristická hmota, ale neumím si představit, jak do toho vrůstaj kořínky
Abych se vrátila k původnímu dotazu: plochá dlouhá miska jako pod truhlík, do ní keramzit, na něj mřížku ze silnějšího drátu, nebo obalový květináč dostatečně velký, aby luftoval a do něj keramzit jemnozrnný, kamarádka takhle používá akvarijní písek, ale ten podle mně není ideální, květník pak zespodu míň dýchá. Ty "žlaby" z keramzitem mají jen nevýhodu obtížnější manipulace při čištění. Pro menší počet kytek lze: širokou podmisku kulatou, doprostřed dnem vzhůru malou, okolo keramzit.
Abych se vrátila k původnímu dotazu: plochá dlouhá miska jako pod truhlík, do ní keramzit, na něj mřížku ze silnějšího drátu, nebo obalový květináč dostatečně velký, aby luftoval a do něj keramzit jemnozrnný, kamarádka takhle používá akvarijní písek, ale ten podle mně není ideální, květník pak zespodu míň dýchá. Ty "žlaby" z keramzitem mají jen nevýhodu obtížnější manipulace při čištění. Pro menší počet kytek lze: širokou podmisku kulatou, doprostřed dnem vzhůru malou, okolo keramzit.
Prosím o radu, nevím co se mi to utvořilo na phalaenopsis, měl krásné zelené listy a najednou zčervenaly a jsou na něm takové malé puchýřky,bylo na jižním ale stíněném okně.
Druhá věc dostala jaem Miltonii spectabilis, namontovala jsem ji, nějak se ji nelíbílo. tak jsem ji dala do misky,ale nelíbí se ji to též, má kořínky skoro po celé délce nic jiného mě nenapadá, poradíte mi prosím.
Předem děkuji všem
Věra
Druhá věc dostala jaem Miltonii spectabilis, namontovala jsem ji, nějak se ji nelíbílo. tak jsem ji dala do misky,ale nelíbí se ji to též, má kořínky skoro po celé délce nic jiného mě nenapadá, poradíte mi prosím.
Předem děkuji všem
Věra
U phalu mi bylo řečeno,že to vypadá na svilušku, postříkala jsem jej Agrionem delta a dala do karantény. Na miltonii mi zatím nikdo neodepsal a jelikož nevydržím sedět,strašně mě bolí záda, tak nakouknu až zítra,jdu se léčit.
Věra
Věra
Tak žádná rada ohledně té miltonie? Dám ji zatím do vitríny tam je aspoň vlhčeji a 20 st