identifikace dvou katek
identifikace dvou katek
Moc prosím o názvy těchto dvou katek,Mám je na profilu lidé renataotradovcová ve složce dnešní úlovek.Moc děkuju.
Mějte se sluníčkově Renča
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: identifikace dvou katek
Protože jsem člověk zvědavej a mám zrovna chvilku čas tak jsem si to našla jinak příště je lepší dát přímo foto. Pro lepší určení............Renča píše:Moc prosím o názvy těchto dvou katek,Mám je na profilu lidé renataotradovcová ve složce dnešní úlovek.Moc děkuju.
http://profil.lide.cz/renataotradovcova/fotogalerie/
Snad jsou to tyto rostliny?

- petr turecky
- Kontaktovat uživatele:
tu druhou mám taky a řekl jsem si, že je to něco v tomto smyslu:
Brassavola nodosa x Rhyncholaelia digbyana

Haki. jsi moc hodná že jsi je sem dala já to prostě neumím už jsem nad tím nějakou dobu strávila a nic. Jsem na pc prostě poleno.Moc děkuji
Já bych typoval spíš Brass. nodosa x Epi. ciliare, nebo tak něco. Ale bez záruky.petr turecky píše:tu druhou mám taky a řekl jsem si, že je to něco v tomto smyslu:
Tak něěco, jedno křížení se prodává pod názvem Rhynchovola "Jimminey Cricket" nebo tak nějak. Mám ji taky.petr turecky píše:tu druhou mám taky a řekl jsem si, že je to něco v tomto smyslu:
Takže ta nádhera má jméno:
Brassavola/Rhyncholaelia Jimminey Cricet ´Ivory Star´ a jedná se o hybrid B. nodosy a B. digbyany.
Uff, to byla zase detektivka.
Brassavola/Rhyncholaelia Jimminey Cricet ´Ivory Star´ a jedná se o hybrid B. nodosy a B. digbyany.
Uff, to byla zase detektivka.