nováček :)
nováček :)
chtěla bych vás všechny pozdravita představit se....jmenuju se Katka a během půl roku jsem se totálně zbláznila do orchidejí. někdo mě určitě zná z druhého fora, sem jsem zatím chodila na jukandu a študovat. Zatím si hraju hlavně s epifytním kmenem, ale chytla jsem inspiraci u Šárky, takže jsem začala pracovat i na stěně....tady na rajčeti mám pár foteček svých miláčků i kmenu.
http://kaacka3.rajce.idnes.cz/epifytni_kmen/
Re: nováček :)
To paphiopedilum na obr. 238 by chtělo do květináče na stinější místo. To není epifyt (až na několik málo druhů).
Naposledy upravil(a) radzak dne čtv 20. led 2011 23:32:18, celkem upraveno 1 x.
už tam jeradzak píše:To paphiopedilum na obr. 238 by chtělo do květináče. To není epifyt (až na několik málo druhů).
Naposledy upravil(a) kaacka3 dne čtv 20. led 2011 23:33:53, celkem upraveno 1 x.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Ono je jen v jamce v kmeni, myslím, že je v substrátu. Nebo ne?
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Buď vítána a ať se tu cítíš jako doma (tedy v případě, že to máš doma rádakaacka3 píše:chtěla bych vás všechny pozdravita představit se....jmenuju se Katka a během půl roku jsem se totálně zbláznila do orchidejí. někdo mě určitě zná z druhého fora, sem jsem zatím chodila na jukandu a študovat. Zatím si hraju hlavně s epifytním kmenem, ale chytla jsem inspiraci u Šárky, takže jsem začala pracovat i na stěně....tady na rajčeti mám pár foteček svých miláčků i kmenu.
Hezký den
Pavel
přesně tak, ale i tak jsem ho radši přendala do květináčekajmii píše:Ono je jen v jamce v kmeni, myslím, že je v substrátu. Nebo ne?
děkuju, doma ce cítím výborně, takže budu tadypavelheger píše: Buď vítána a ať se tu cítíš jako doma (tedy v případě, že to máš doma ráda)
Hezký den
Pavel
Také tě tu Kačko vítám. Doufám, že zde nasaješ ty správné informace, které hledáš a nebo se s námi ráda podělíš o své zkušenosti, které by jsme přivítali my.....
děkuju za přivítání......informace budu spíš hledat u vás zkušenějších, než abych poskytovala nějaký jáolaw píše:Také tě tu Kačko vítám. Doufám, že zde nasaješ ty správné informace, které hledáš a nebo se s námi ráda podělíš o své zkušenosti, které by jsme přivítali my.....
- hanafaranova
Mám potřebu poděkovat, za toto forum.
Čekám doma na termín operace, nedaří se, odkládá, a tak brouzdání po foru je jediná věc, při které zapomenu a trocu se zklidním.
Lidičky, díky. Hana
Čekám doma na termín operace, nedaří se, odkládá, a tak brouzdání po foru je jediná věc, při které zapomenu a trocu se zklidním.
Lidičky, díky. Hana