Zdravím lidičky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo nedaruje orchidej pro úplného začátečníka.Byla bych moc ráda , neb se mi orchidejky moc líbí.
Budu ráda za každou odpověď.
Předem děkuji.
Klidně si můžete koupit tady,nabídka pro začínající http://www.lukscheiter.cz/CZ_zacatecnici.htm Bude vás to stát o dost mín než v supermaketech,teda pokud nejsou fakt dobře snížené ceny...
mě můj první Miltoniopsis vydržel poměrně dlouho. Možná je to tím "čím blbější sedlák ..." ale učila jsem se na něm vychytat zálivku a to bylo užitečné i pro další rostliny.
Za to můj první vydržel tak pul roku měla jsem ho na Jz okně a ještě v teplé místnosti. Pak jsem sehnala knížku Encyklopedii od pana Ježka a když jsem zjistila že je chladnomilná tak jsem nadávala no raději se ani neptejte. Teď mám dva a jdou.Nemyslím si že je těžká na pěstování. Jen ta zálivka se musí vychytat.
No a kyž jsem dala babi taky jeden a je jí 81 let a má toho zapomětlivýho němce jak tomu říka a jde jí taky.
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli jste někdo někdy objednávaln orchidky z lukscheiter.cz, nebo jestli odpověděli na dotaz ohledně orch.
A také bych se zeptala jestli jste nezkoušeli
objednávat orch. na ABEY.
Zatím dík.