To je právě to, já se s dvěmi malými dětmi nikam nedostanu a jsem navíc nepojízdnáKatka píše:na burzách a když projdeš zahraniční eshopy, tak tam, ale vyjde to dost draho.
Prodej orchidejí
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodej orchidejí
V takové zimě stejně není dobré něco posílat.....
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
To já vím, ale říkala jsem si na jaře, budu mít narozky....olaw píše:V takové zimě stejně není dobré něco posílat.....
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Gabčo,
u nás je zatím možností jak koupit kytku přes web poskrovnu. Pár eshopů sice existuje, ale stejně většinou nicmoc nemají. Mnohem větší šance jsou ve velkoprodejnách typu hornbaumaxhausmarkt. Chce to ale pravidelně okukovat čerstvé zboží, jinak hrozí, že kytky "upečujou".
Také lze něco koupit u Luda (terrakoruna) na některé z akcí typu Živá exotika-Praha-Ládví nebo výstavy v pražské botanické zahradě v Troji.
Hezký den
Pavel
u nás je zatím možností jak koupit kytku přes web poskrovnu. Pár eshopů sice existuje, ale stejně většinou nicmoc nemají. Mnohem větší šance jsou ve velkoprodejnách typu hornbaumaxhausmarkt. Chce to ale pravidelně okukovat čerstvé zboží, jinak hrozí, že kytky "upečujou".
Také lze něco koupit u Luda (terrakoruna) na některé z akcí typu Živá exotika-Praha-Ládví nebo výstavy v pražské botanické zahradě v Troji.
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Gabčo,
napiš odkud jsi, spíš ti někdo z okolí poradí, kam na kytky jezdí.
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ze Severní Moravy, kousek od OstravyEvaJ píše:Gabčo,
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak možná by bylo dobré obrátit se na pana Ivánka, navíc posílá i na dobírku. Pro představu přidávám jeho nabídkový list z podzimu.
- Přílohy
-
- Katalog PODZIM 2010.pdf
- (169.47 KiB) Staženo 1044 x
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, tomu už jsem psala na jaře mi pošle nový katalog
Jinak ta tera koruna mívá ty phlaenopsisy na prodej přes net? Když tam vjedu, tak je tam napsáno, že objednávka má jenom informační charakter, tak ani nevím jak objednat, jak zaplatit... 
Normálně mailem. Napíšeš Objednávka a co chceš a pošleš. Buď pošlou na dobírku, nebo balíček u kterého je faktura, kterou zaplatíš převodem. Když jim napiš jak chceš platit. Obvykle objednávku mailem potvrdí, ale není to pravidlo.Gabča.H píše:Jojo, tomu už jsem psala na jaře mi pošle nový katalogJinak ta tera koruna mívá ty phlaenopsisy na prodej přes net? Když tam vjedu, tak je tam napsáno, že objednávka má jenom informační charakter, tak ani nevím jak objednat, jak zaplatit...
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
díky moc
Počkám jakou nabídku budou mít na jaře - jestli v ní budou phaly a něco objednám