Dend. nobile-indukce kvetu
Re: Dend. nobile-indukce kvetu
Paphio, jelikož jsem se nedostala do práce,tak jsem pekla vanilkové tohlíčky a manžel loupal ořech, tak jsem mu zrovna říkala,aby je nespálil,že je použiji do substrátu.Chci se zeptat,nevadí když jsou hrany ostré, nebo je trochu rozšlapat?Díky za odpověď Věra
Věra píše:Paphio, jelikož jsem se nedostala do práce,tak jsem pekla vanilkové tohlíčky a manžel loupal ořech, tak jsem mu zrovna říkala,aby je nespálil,že je použiji do substrátu.Chci se zeptat,nevadí když jsou hrany ostré, nebo je trochu rozšlapat?Díky za odpověď Věra
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Hodí se do spodní části substrátu, protože se pomaleji rozkládají. Drť přidávám i semenáčkům. Jako kůru je před použitím zaleju vřelou demivodou s močovinou, malou lžičku na litr. Po vychladnutí nebo druhý den používám.
Já spálený vanilkový rohlíčky vyhazuji. Ale teď je tedy vyzkouším do substrátu. 
virens píše:Já spálený vanilkový rohlíčky vyhazuji. Ale teď je tedy vyzkouším do substrátu.
Pokud se je podaří spálit a ještě k tomu budou mít ostré hrany určitě bych je na tvém místě rozšlapala.Virens píše,že by to vyzkoušel,tak mu to pak můžeš poslat.. 
Omlouvám se,blbne mi klávesnice a vanilkový rohlíček jsem nespálila ani jeden´....Věra
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Jestli spíš nebyly míněny lískáčové skořápky
z vlašáků jsou to spíš střepy.
No, tak jaké skořápky ořechů se dají používat? I kokosové? Vlašské, lískové i burákové? 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
kromě burákových ano. Buráky vlastně nejsou ořechy, je to luštěnina