Tak tady je pár fotek, došly mi baterky,ale můžu jen doporučit, dovezla jsem si takových krásných věcí,orchideje jsou hybridní,ale moc pěkné, jinak nadherné vánoční hvězdy všech barev, nádherné bramoříky od 10-30cm,dokonce i pěkné malé fialky a o cenách ani nemluvím,to tady nekoupím ani náhodou...
Věra
Vánoční výstava
Re: Vánoční výstava
A já myslel, že se bude jednat o výstavu orchidejí?

Já taky. Dokonce jsem tam hnala jednoho kamaráda z Rychnova. Ten mi dá, jestli tam pojede 
Já jsem psala vánoční výstavu spojenou s prodejem orchidejí a jak jsem psala došly mi baterky, tak jsem víc nenafotila...
Takže vystavené orchideje nebyly žádné? Chystaly jsem se tam s kamarádkou zítra. Tak nevím, jestli to stojí za to.
Před chvílí jsem se odtud vrátila. Z orchidejí mají ohromná Cymbidia, falenáky,pár cattlejí a nějaké střevíce. Velký výběr bramboříků všech barev a velikostí, vánoční hvězdy,koupila jsem si žlutý vánoční kaktus. Ty dekorace, co Věrka vyfotila, rychle mizí, co se komu líbí, si může zaplatit a odnést.Martina píše:Takže vystavené orchideje nebyly žádné? Chystaly jsem se tam s kamarádkou zítra. Tak nevím, jestli to stojí za to.