Vánoční výstava
Vánoční výstava
Chci Vás pozvat jménem Vladimíra Kalouse ze zahradnictví Panská zahrada z Chocně na vánoční výstavu, spojenou s prodejem orchidejí.Výstava se koná od 24.11.-28.11.2010.
Pokud někdo pojedede 24.11. kolem 14 hod, tak se tam sejdeme.
Věra
Věra
Re: Vánoční výstava
Ta výstava je v tom zahradnictví?Věra píše:Chci Vás pozvat jménem Vladimíra Kalouse ze zahradnictví Panská zahrada z Chocně na vánoční výstavu, spojenou s prodejem orchidejí.Výstava se koná od 24.11.-28.11.2010.
Věra
Zdeni, přesně tak je to Panská zahrada Choceň, moc se těším setkáme se tam?
Věra
Věra
Já určitě nemůžu. Jednak je to daleko, jednak mám nemocnou malou. Ale p.Kalouse pozdravuj, pokvete mi od něj to P.hainanense, dokonce na dvou stoncích najednou.
Gabi, vyřídím,mě od něj kvete všechno, má prostě zelené ruce a zlaté srdce......Věra
Ještě nevím, ale je to docela blízko, tak doufám, že jo. Dík za info.Věra píše:Zdeni, přesně tak je to Panská zahrada Choceň, moc se těším setkáme se tam?
Věra
Závidím Vám v ČR, na Slovensku nič také nemáme, aspon o tom neviem. Ale chodím do Rakúska na výstavy. Bola som aj na Orchidea Bohemica v Prahe až z Bratislavy a bola som veľmi sklamaná.Mám viac ako 40 orchideí rôznych druhov, takmer všetky kvitnú.
No a co takhle nějaký obrázek?Eva píše:Závidím Vám v ČR, na Slovensku nič také nemáme, aspon o tom neviem. Ale chodím do Rakúska na výstavy. Bola som aj na Orchidea Bohemica v Prahe až z Bratislavy a bola som veľmi sklamaná.Mám viac ako 40 orchideí rôznych druhov, takmer všetky kvitnú.
Tak co bylas? Budou fotečky? Chystám se v pátek.Zdenka píše:Ještě nevím, ale je to docela blízko, tak doufám, že jo. Dík za info.Věra píše:Zdeni, přesně tak je to Panská zahrada Choceň, moc se těším setkáme se tam?
Věra
Dobrý večer všem,
dnes jsem měla v úmyslu navštívit tuto výstavu, ale začíná až zítra! Mám naštěstí volno, tak si to asi zopakuji.
dnes jsem měla v úmyslu navštívit tuto výstavu, ale začíná až zítra! Mám naštěstí volno, tak si to asi zopakuji.