Dendrobium cuspidatum
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Dendrobium cuspidatum
jedno z malých dendrobií ze sekce Stachyobium. Pochází z Myanamaru a Thajska. Kvítek má něco málo přes 1 cm.
Re: Dendrobium cuspidatum
No jak jinak, velké blahopřání. Skleník jí evidentně svědčí. 
Já tam nic nevidím. Jo ahá, tady je ten kvítek.
Je moc pěkná Evo. Já Dendra prostě neumim.

Je moc pěkná Evo. Já Dendra prostě neumim.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
to si jenom myslíš. Teď s tou lodžií bys mohl nějaké chladnější zkusit.olaw píše:Já tam nic nevidím. Jo ahá, tady je ten kvítek.![]()
![]()
![]()
Je moc pěkná Evo. Já Dendra prostě neumim.![]()
![]()
No, trápím se tu s nimi, až je mi to líto. D. aggregatum mi dělá novou pahlízu, což momentálně vůbec nechci, D. nobile nechce kvést a ta klasika, jako D xDelicatum nakvétá zase jako blázen, ale shodilo dost listů a D kingianum var. alba taky pokvete jako blázen, ale taky schodilo listy. Je to trápení. D. glomeratum se docela vzchopuje v rašeliníku. Další dendra jsou na tom jakž takž dobře. Nějak mi nechtějí dobře růst přes sezónu. Je vyházim a bude pokoj....

Naposledy upravil(a) olaw dne pon 15. lis 2010 23:22:53, celkem upraveno 1 x.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak až budeš házet, tak směrem na jihozápad, jo ?olaw píše:No, trápím se tu s nimi, až je mi to líto. D. aggregatum mi dělá novou pahlízu, což momentálně vůbec nechci, D. nobile nechce kvést a ta klasika, jako D xDelicatum nakvétá zase jako blázen, ale shodilo dost listů a D kingianum var. alba taky pokvete jeko blázen, ale taky schodilo listy. Je to trápení. D. glomeratum se docela vzchopuje v rašeliníku. Další dendra jsou na tom jakž takž dobře. Nějak mi nechtějí dobře růst přes sezónu. Je vyházim a bude pokoj....![]()
![]()
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná, ještě zkus fotnout v lepším světle 
Jardo, já je taky týrám. Pokvete jen nobilko, 3 květy z pahlízy, která už jednou kvetla, a jsem šťastná. Aggregatum mi udělalo, co tobě, taky novou pahlízu, jen jsem ho, potvoru, trochu zalila, aby se mi úplně neseschlo. A kingiana a Berry Odu jsem nechala ve skleníku tak dlouho, až je připálil mráz (aspoň myslím). Teď jsou doma a zabírají místo.