Neprodraží se to na poštovném?kajmii píše:Je to z ebaye, vyjde to tam asi nejlevněji, ale je to riskantní
Sophronitis
Re: Sophronitis
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Hodila jsem odpověd do příslušnýho tématu, at to tu nezahltíme.radzak píše:Neprodraží se to na poštovném?kajmii píše:Je to z ebaye, vyjde to tam asi nejlevněji, ale je to riskantní
Teda Katko, klobouk dolů, jestli ti tohle roste v ložnici. Ale jestli je to mantiqueira taky nepoznám. Každopádně tě tahle chladná kytka určitě radostí zahřála. 
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
To jo, nadýmám se jako holub a chvála od tebe jako mnohem zkušenějšího pěstitele mě v téhle sibérii hřeje navíc
díky.
Katko, je to nádherná kytka, máš se proč dmout 
Tak jsme si vyměnili komplimenty a hlavně, že nám to tak pěkně roste. Jak velký je květ?
Ježiš ta je nádherná. Zatím jsem se nesetkal s rostlinou, která by stála za kup a tak jsem tu stále naštvaný na pána, který je přede mnou vykoupil na výstavě orchidejí.
Budu se muset po nějaké podívat.
Katko, dík za nakopnutí.
Budu se muset po nějaké podívat.
Katko, dík za nakopnutí.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Katko, gratuluji, je opravdu krásná.
Tak to gratuluji!! Od Sophr. coccinea se má lišit tím , že je menší a taky má menší květy. (toto jsou celkem nepodstatné identifikační znaky. Když je kytka v blbém stavu tak je taky menší a má menší květy) Dále má drobné fialové tečky na listech které Sophr. coccinea nemá. ALE ! toto se většinou objeví když je rostlina na plném světle . Udivuje mě, že roste v květináči . V květináči se jim u mne nedaří .