radzak píše:Velmi pěkné drobné odontoglosum s relativně velkými voňavými květy. Velmi dlouho kvete a je i dost teplotně tolerantní. Jedno ze snazších ekvádorských odontoglos.
Zdravím tak to by jste si velice rozuměl s Vláďou Kalousem, ten má spousty Odontoglos, já mám cristatelum.
Zkusím jej sehnat,je moc pěkné Věra
radzak píše:Velmi pěkné drobné odontoglosum s relativně velkými voňavými květy. Velmi dlouho kvete a je i dost teplotně tolerantní. Jedno ze snazších ekvádorských odontoglos.
Zdravím tak to by jste si velice rozuměl s Vláďou Kalousem, ten má spousty Odontoglos, já mám cristatelum.
Zkusím jej sehnat,je moc pěkné Věra
Jsem v pěstování odontoglos začátečník. Zabývám se jimi teprve druhým rokem a teprve se seznamujeme.
Vyhrabu místečko,to zní že bude snad někde v botníku nebo skříni Taky bych ještě nějaké chtěla,ale zatím musím počkat jakou odezvu bude mít Odont.grande a pak určo bude další..
hanka2 píše: Vyhrabu místečko,to zní že bude snad někde v botníku nebo skříni Taky bych ještě nějaké chtěla,ale zatím musím počkat jakou odezvu bude mít Odont.grande a pak určo bude další..
Hanko, mám taky grane a je ve skleníku, myslím,že se mu tam líbí,pak je pěkný Od.Rawdon Jeseter ten má pěkné vybarvení. Jinak mi pokvete od tebe kingianum a možná i Paphiopedilum insigne 2 poupata, pouzdra jsou plná,tak se těším. Zkusím se zeptat Luda na to O.praestans,tak zase bych něco poslala....Věra
olaw píše:Já ti tam budu muset jet udělat inventuru. P. insigne povídáš? Jdu se podívat na toho mého, jestli nepokvete. Nepokvete, ale pokvete P. Harrissianum.
olaw píše:Já ti tam budu muset jet udělat inventuru. P. insigne povídáš? Jdu se podívat na toho mého, jestli nepokvete. Nepokvete, ale pokvete P. Harrissianum.
Ahoj Jardo, tak jsem na něj taky zvědavá.....tak pak nezapomeň na fotku a co sis pěkného koupil na Slupi? Já jsem si dovezla Bulbophylum fascinator(Cirhopetalum putidum)....už je ve vitríně....Věra
Věro, koupil jsem si jenom Stenoglottis woodii. Jinak mě tam nic moc nezaujalo. Jo zaujalo mě tam Paphiopedilum charlesworthii, ale byla to malá rostlina za hodně peněz a ještě se na můj vkus moc cachtala ve vodě. Těším se na Drážďany....