Odontoglossum schillerianum
Odontoglossum schillerianum
Na tuto rostlinu jsem narazil náhodou při výběru jiných inzerovaných odontoglos. Důkaz toho, že při návštěvě zasilatelských firem lze mezi běžnějšími rostlinami nalézt i velmi zajímavé druhy.
Naposledy upravil(a) radzak dne ned 24. říj 2010 22:54:55, celkem upraveno 3 x.
Re: Odontoglossum schillerianum
Je krásné, vy máte vůbec nádherné kytky.
Teď se dá sehnat téměř cokoliv. Dříve měla každá získaná rostlina daleko větší sběratelskou hodnotu.pafka píše:Je krásné, vy máte vůbec nádherné kytky.
Radku, je nádherná......
Naposledy upravil(a) olaw dne ned 24. říj 2010 22:44:08, celkem upraveno 1 x.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Mně to bere, taky krásná rostlinka
Měl jsem z ekvádorských odontoglos trochu obavu, ale rostou lépe než jsem čekal. Mexickým daly nejvíce zabrat ta letošní vedra.olaw píše:Radku, je nádherná......
Není umění to sehnat, ale dokázat to udržet při životě a přivést do květu , tak jak se to daří Vám.radzak píše:Teď se dá sehnat téměř cokoliv. Dříve měla každá získaná rostlina daleko větší sběratelskou hodnotu.pafka píše:Je krásné, vy máte vůbec nádherné kytky.
Ještě krásnější.. 
Ta je naprosto úžasná. 
Je to otázka výběru rostlin. Nejprve zjistit jaké mám možnosti a teprve pak se rozhodovat co pěstovat. Tak lze nejlépe předejít ztrátám rostlin a zklamání pěstitelů. Říkat že je rostlina těžká na pěstování je nesmysl. Pokud vytvoříme optimální podmínky, tak poroste. Ne vždy je to ale lehké.pafka píše:Není umění to sehnat, ale dokázat to udržet při životě a přivést do květu , tak jak se to daří Vám.radzak píše:Teď se dá sehnat téměř cokoliv. Dříve měla každá získaná rostlina daleko větší sběratelskou hodnotu.pafka píše:Je krásné, vy máte vůbec nádherné kytky.