Masdevalia strobelii
Re: Masdevalia strobelii
Katko, ta je naprosto geniální. Teda a že jsi to vydržela, to takhle tajit. Já bych to snad nevydržel.
Přesně jak píše Virens, hojně používaná do křížení. Taky smekám....
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Všem díky, Jardo, já ji netajila, ona takhle nasadila během pár dnů naráz a naráz vykvetla. Takže je to čerstvé foto 
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
No ta je ůžaná. Je to má ostuda že jsem se doteď ani nezajímal o naši krajanku. Měl bych to napravit a také si jí pořídit. Ještě že Tě Katko máme. 
Katko, moc krásná kytka moc krásně nafocená a moc krásně napěstovaná. Jsi šikula 
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Milo, tu krajanku jsem nějak nepochopila
ty jsi z Jižní Ameriky?
Jinak tahle je podle mně jedna z nejkrásnějších masdeválií ( i když jich je spousta dalších -coccinea,veitchiana, glandulosa,rosea,ignea,datura, ova avis ....) Nutně potřebuju ten skleník
Jinak tahle je podle mně jedna z nejkrásnějších masdeválií ( i když jich je spousta dalších -coccinea,veitchiana, glandulosa,rosea,ignea,datura, ova avis ....) Nutně potřebuju ten skleník
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Možná to moc nesedí. Teď si nejsem jistý, jestli Štrobl byl čech ,němec, nebo sudeťák. Jeho paní byla němka. Než se odstěhovali do Ecuadoru.Už ale nežijí.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Katko, přidávám se s gratulací. Opravdu super ! jak jsi to vydržela nepochlubit se, když měla nasazeno ? Jen tak dál, a chlub se !!!
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Milo - díky za informace, už mi to došlo
, každopádně pan Štrobl nebo Strobel udělal parádní objev
Evo vydržela jsem, protože jsem trochu iracionálně pověrčivá - nechci to zakřiknout. Za pár dnů bude snad i ta glandulosa, i když ne tak bohatá.
Evo vydržela jsem, protože jsem trochu iracionálně pověrčivá - nechci to zakřiknout. Za pár dnů bude snad i ta glandulosa, i když ne tak bohatá.
Taky se přidávám ke gratulantům, je fakt překrásná. Blahopřeju.
Taky gratuluju, je úžasná. Škoda, že pro ně nemám podmínky.