Altron silver
Re: Altron silver
Nejlepší prevence jsou optimální podmínky, pak je potřeba minimum chemie. Ale někdy už ani ta nepomůže.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč. A chcípáky je lepší ze sbírky vyřazovat, mohou mezi nimi být skryté virózní rostliny.
K malospotřebitelskému balení Altron Silver se prodává i 200ml rozprašovač, do kterého se dá 0,5 ml koncentrátu a doleje vodouEvaJ píše:zajímalo by mě (jestli to tedy není tajný), v jaké koncentraci byl Altron Silver používán, resp. na kolik mikrosimens byl ředěn. Děkuji
Pavel. Kontakt je altronsilver@seznam.cz
Jo tak dík, určitě to bude všechny zajímat. Je to jeden z bezproblémových postřiků i do bytu.
Pro mne 10ml na 4 litry.
Pro mne 10ml na 4 litry.
Super, díky za kontakt. Taky mě to zajímá.
Kdo sehnal a použil Altron Silver, podělte se s ostatními a napište jak se vám osvědčil.
Mám ho krátce, použila jsem ho poprvé minulý týden. Dám vědět později.
Ředění je uvedeno na obaluEvaJ píše:zajímalo by mě (jestli to tedy není tajný), v jaké koncentraci byl Altron Silver používán, resp. na kolik mikrosimens byl ředěn. Děkuji
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
to ano, ale změřil to někdo konduktometrem, když se to naředí podle návodu ? Předpokládám, že ředění je pro jiné rostliny, ne pro orchideje.VLADAS píše:Ředění je uvedeno na obaluEvaJ píše:zajímalo by mě (jestli to tedy není tajný), v jaké koncentraci byl Altron Silver používán, resp. na kolik mikrosimens byl ředěn. Děkuji
Chemické postřiky je třeba ředit podle účinnosti, ne podle vodivosti.