Upozornění
Upozornění
Bohužel musím konstatovat a upozornit ostatní ,že se mezi námi vyskytla paní, která má zájem o orchideje, a zaplatit bohužel ne, nestalo se tak jen mě,ale ještě na jiném foru, kde ji jistý pán zaslal orchideje a peněz se nedočkal ......zžejmě je asi lepší posílat na dobírku, když osobu nějak blíž neznáme.Pokud někdo bude mít zájem do sz napíši jméno......
Věra
Věra
Re: Upozornění
Tak to je opravdu nemilé. Ale i takový lidé se najdou. Možná šlo o pouhé nedorozumění, možná o schválnost a nebo nakonec někteří lidé jsou považováni za nemocné a pak je to těžké se s takovýmí domluvit. Za sebe mohu říct, že nejsem v účetnictví a jemu spojených záležitostech sběhlý a tak i mně se stalo, že jsem nechtěně zaslal méně peněz nebo jsem se v platbě zpozdil. Vždy jsem se ale snažil vše napravit, tak možná i tato paní je na tom podobně jako já a vše se rázem vysvětlí. Pokud ne, tak to tu bude mít asi těžké.....

Bohžel ji zasla orchideje i někdo jiný a myslím 150Kč není až příliš......Věraolaw píše:Tak to je opravdu nemilé. Ale i takový lidé se najdou. Možná šlo o pouhé nedorozumění, možná o schválnost a nebo nakonec někteří lidé jsou považováni za nemocné a pak je to těžké se s takovýmí domluvit. Za sebe mohu říct, že nejsem v účetnictví a jemu spojených záležitostech sběhlý a tak i mně se stalo, že jsem nechtěně zaslal méně peněz nebo jsem se v platbě zpozdil. Vždy jsem se ale snažil vše napravit, tak možná i tato paní je na tom podobně jako já a vše se rázem vysvětlí. Pokud ne, tak to tu bude mít asi těžké.....![]()
![]()
![]()
Věrko, já bych v tomhle případě asi neposílala ani na dobírku, ale pouze oproti platbě předem. Myslím si, že ona paní by si možná ani ty kytky na dobírku nevyzvedla a ty přijdeš jak o peníze za dobírku, ale i o kytky, protože by to leželo na poště kdoví jak dlouho než by se ti to vrátilo.Věra píše:Bohužel musím konstatovat a upozornit ostatní ,že se mezi námi vyskytla paní, která má zájem o orchideje, a zaplatit bohužel ne, nestalo se tak jen mě,ale ještě na jiném foru, kde ji jistý pán zaslal orchideje a peněz se nedočkal ......zžejmě je asi lepší posílat na dobírku, když osobu nějak blíž neznáme.Pokud někdo bude mít zájem do sz napíši jméno......
Věra
Je to tedy pro ostudu,ale ozvala se další podvedená paní, které dotyčná nezaplatila, je to tedy hodně smutné......
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak kdo to je? taky jsem se chystala něco poslat, tak abych nenaletěla taky....
to je fakt blbý, tady si všichni důvěřujem a pak to tu jedna neplatička takhle rozhází....
to je fakt blbý, tady si všichni důvěřujem a pak to tu jedna neplatička takhle rozhází....
Věra píše:Bohužel musím konstatovat a upozornit ostatní ,že se mezi námi vyskytla paní, která má zájem o orchideje, a zaplatit bohužel ne, nestalo se tak jen mě,ale ještě na jiném foru, kde ji jistý pán zaslal orchideje a peněz se nedočkal ......zžejmě je asi lepší posílat na dobírku, když osobu nějak blíž neznáme.Pokud někdo bude mít zájem do sz napíši jméno......
Věra
Hm, tak koukám, že jsem taky možná nalítla. Uvidíme.....
Každopádně její poslední návštěva na fóru byla 23.9. někdy po 9. ráno.

Každopádně její poslední návštěva na fóru byla 23.9. někdy po 9. ráno.
Hale, já chci taky kytky zadarmo. Nechcete mi všichni poslat nějakou kytičku? Možná zaplatím poštovný.

Beru jenom botaniku.

Beru jenom botaniku.
olaw píše:Hale, já chci taky kytky zadarmo. Nechcete mi všichni poslat nějakou kytičku? Možná zaplatím poštovný.![]()
![]()
![]()
Beru jenom botaniku.![]()
![]()
![]()
No já už vše "rozdala", ale nebyla to botanika. Botaniku mám ještě celkem malou - kromě jednoho Lycaste. Ale s ním zatím dělám pokusy, protože mám 2 stejný rostliny, takže zatím nic....
Pěstování orchidejí je celkem drahý koníček. Většinou radši ani moc nepřemýšlíme kolik rostliny stojí, protože bychom si jejich koupi vzápětí rozmysleli. Je smutné, že si k nim někdo pomáhá tímto způsobem.
Olaw:nehraj si s ohníčkem
Olaw:nehraj si s ohníčkem