letnění
Re: letnění
Já už to nevydržela - kromě dendrobií a cymbidií je to doma.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Poslušně hlásím,že mám též mimo dendrobek a cymbídek vše uklizeno 
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,ja uz jsem vcera taky neunesla ten strach ze zimy a neustaleho deste a poodnasela Vandy,Ascocendy,Brasii,strevic,Zygo,katleje apod.Visi mi tam jen 4 cymba a jedno Dendro nobile.Bylo to ale tezke je zase narvat do 2mistnosti bez parapetu.Jo manzel ma ve svem mladeneckem kutlochu vsude orchidejky a pribydou potom jeste i ta cymba na zem.Letos to s tim letnenim stalo za starou backoru-ven se daly pozde a domu brzo.Jen dendro fal mi udelalo maly vyhonecek,ale jinak krome korinku a novych rostlinek ost.nic.Jsem zvedava co udelaji holky doma,hlavne Vandy.Tak at nam to kvete.Ted prijdouz sedive destive dny.tak at mame nejakou tu barevnou radost. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No pěkně šílený .Hm ....i letnění má své zákonitosti. Jednou jsem někde četla že i ptáci mohou nadělat na orchidejích dost škody.Jestli to je tak -nevím.Na druhé fotce jsou pafíci -to bych brečela vzteky.radzak píše:K tomuto tématu ještě jedna zkušenost. Takhle taky můžou vypadat vaše letněné orchideje po krupobití velikosti pingpongových míčků když jsou pod širým nebem.
K těm ptákům - orchideje mi nechali na pokoji, ale tillandsie je zajímaly moc.
Mně krůty jednou rozklovali pleionky a kosáci lítaj do skleníku otevřenými dveřmi a vytahujou jmenovky. Budu muset udělat sítěné dveře.
T.
T.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ježiši co je horšítommy píše:Mně krůty jednou rozklovali pleionky a kosáci lítaj do skleníku otevřenými dveřmi a vytahujou jmenovky. Budu muset udělat sítěné dveře.
T.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Horší je Hitchcock.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Slepice mi v minulosti sežrali několik rostlin. Ne ůpně celých, už některé to nezvládly. Ještě víc převrátily a vyhrabaly.