Tak jsem zakoupila...
Tak jsem zakoupila...
V OBI jsem koupila -neboť jsem neodolala- dvě orchije. Dendrobium a doufám, Cattleju
Re: Tak jsem zakoupila...
Máš je krásné,fialová se ti nějak zalíbila.. 
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
ty epikačky snad dostali do všech hausů,bachů apod. 
Tak mě to právě překvapilo, jinak samé phaly. Teď tam byly Cambrie, Odontoglosa, Miltoniopsys-docela dost různorodosti. No, všechny mít nemůžu. A ty fialovky se mi zalíbily. Ještě bylo Dendro růžový. Moc hezký....
Miro, dík za jméno. Mají psáno pouze orchidea. No. Tak teď jsem chytřejší. Jo a už odkvétá Papio...niveaum, tak budu dělit. Ozvi se na soukromé zpr. jestli máš ještě zájem. Kousíček bych klidně postrádala. Třeba vyměnila za něco?
miro píše:ta druha je epicattleya...
já jen doplním Mira, je to Epicattleya Plicaboa. Je moc pěkná, mám ji taky. Ještě je občas vidět oranžová, ta se mi líbí ještě víc. Nemůžu na ni ale nikde narazit. Má ji Miro, kousek mi slíbilnina píše:Tak mě to právě překvapilo, jinak samé phaly. Teď tam byly Cambrie, Odontoglosa, Miltoniopsys-docela dost různorodosti. No, všechny mít nemůžu. A ty fialovky se mi zalíbily. Ještě bylo Dendro růžový. Moc hezký....
Jejda, přesně tuhle Epicattley jsem koupila cca před čtrnácti dny v Hornbachu, bohužel se zelenými mšicemi, se kterými dosud bojuju, schovávají se, mrchy jedny, zezadu na květech.
Tak mi nedá se taky trošku nepochlubit i dalšími novými přírůstky (kromě již zmiňované fialové Epicasttleye), které jsem koupila poslední dobou. Doufám, že obrázky nebudou moc malé
Tu brassadu jsem si také nedávno koupila, nemohla jsem odolat. Jinak už spíš pořizuju kytky nekvetoucí nebo už odkvetlé.