Nino, myslím,že si to zopáknem......co ty na to? Pozvu zase moje "horaly".....něco vymyslím....nina píše:Ahoj Věru, fakt se neomlouvej. Já jsem ráda, že ji mám, stále kvete, je moc pěkná. Až zase budeš něco pořádat, tak dej vědět. U Tebe to bylo příjemný a zajímavý.![]()
Věra píše:Včera jsem se na to dívalaa řekla bych taky Doritanopsis Aida, ale aposya je úplně jiná,ale tak mi tořekly, omlouvám se za sebe.....
Právě kvete
Re: Právě kvete
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Ty sis zjevně zapamatoval jen ty trnkové kapky, to se to popíjí, když to máš dom jen přes pole
Ale určitě taky souhlas, nejen kvůli doritaenopsisům a jiné havěti 
Katko,Katka píše:Ty sis zjevně zapamatoval jen ty trnkové kapky, to se to popíjí, když to máš dom jen přes poleAle určitě taky souhlas, nejen kvůli doritaenopsisům a jiné havěti
můžeš se u mě vyspat!!!!!!!!Není problém,ale aby bylo hezky,něco vymyslím...
Jo pít by se ti zachtělo????????? Neboj se postarám se o toolaw píše:Zase se bude chlastat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak se těším, akorát že nepiju, ale aspoň zbude na ostatní. 
-
vedana
- Kontaktovat uživatele:
Však s Tebou Jardo, bylo veselo i bez trnkových kapek. My ženy míváme nízký tlak a tak potřebujeme nějakou podpůrnou kapalinu. Když je kvalitní, jenom dobře.
Tak Aida říkáte? Taky ho mám a pořád ještě kvete. Tak si opravíme cedulku, stane se.
Na návštěvu u Věry vzpomínáme s radostí oba dva. Gulášek byl taky ňam a jestli mi ještě neumře to darované oncídko od Vládi M, tak ani nebudu vypadat jak střevo, co to s orchidejemi moc neumí.
Tak Aida říkáte? Taky ho mám a pořád ještě kvete. Tak si opravíme cedulku, stane se.
Na návštěvu u Věry vzpomínáme s radostí oba dva. Gulášek byl taky ňam a jestli mi ještě neumře to darované oncídko od Vládi M, tak ani nebudu vypadat jak střevo, co to s orchidejemi moc neumí.
Taky zas ráda přijedu. Ani mi moc nevadí, když budu nasucho 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Oerstedela centradenia - ještě malá rostlinka, mám ji rok, krásné kvítky a Paph.Pinocchio, tentokrát s dvěma květy.