Být první nemusí znamenat úspěch

Teplota, světlo, letnění či zimování, skleník nebo parapet, květináče, truhlíky, mísy ...?
Karlos
Kontaktovat uživatele:

Re: Být první nemusí znamenat úspěch

Příspěvek od Karlos »

Ne tak vim jak by vypadaly papriky kdybych je přemístil do skleníku v březnu. Třeba by uplně nezahynuly, ale........
Teď už to jde.
petr turecky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr turecky »

Faleňáky jsem dal do skleníku s paprikama předevčírem. Ascadu ještě ne. Ta mi jde na květ zatím za sklem doma. Některé papriky už kvetou, což nechápu. Sázel jsem je spolu s lilkama někdy na konci ledna nebo zač. února.
petr turecky
Kontaktovat uživatele:

Včera mi říkal známý, co pracuje v bot. zahradě v Praze na Slupi, že vanilka mu nekvetla a vyklvetla, až ji dal do chladna. A při tom se uvádí všude, že jde o vysloveně tropickou rostlinu. Vykvetla mu takto už ve 4-ech metrech. Chladno je myšlen chladně temperovaný skleník. TAkže, kdož chce, aby mu kvetla vanilka dřív, než v deseti metrech, dejte ji do chladna..
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

petr turecky píše:Včera mi říkal známý, co pracuje v bot. zahradě v Praze na Slupi, že vanilka mu nekvetla a vyklvetla, až ji dal do chladna. A při tom se uvádí všude, že jde o vysloveně tropickou rostlinu. Vykvetla mu takto už ve 4-ech metrech. Chladno je myšlen chladně temperovaný skleník. TAkže, kdož chce, aby mu kvetla vanilka dřív, než v deseti metrech, dejte ji do chladna..
Dovolil jsem si půjčit váš příspěvek o vanilce a dal ho i s Vaším jménem na jiné fórum, pakliže by vám to vadilo, smažu to ;) Děkuji Roman
petr turecky
Kontaktovat uživatele:

nevadí..
Odpovědět