Phalaenopsis equestris
Phalaenopsis equestris
Středně velký botanický druh s menšími květy, ale bohatým a dlouhodobým kvetením. Květy se postupně otevírají na dorůstajícím stvolu a rostlina kvete celé léto. Pěstuji na parapetu západního okna běžným způsobem.
Re: Phalaenopsis equestris
Pěkná kytka. Mám něco podobného, ale s větveným stvolem a tmavšími květy (nevím, jestli to není hybrid), který po odkvětu udělá několik dceřinných rostlinek. Co ten váš, chová se podobně?
T.
T.
Žádná rostlinka.Jenom květy. 
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Mám intermedii- je podobná, má to být přírodní hybrid aphrodite a equestris. Tvoří kejky dost.
Mila.J píše:Mám intermedii- je podobná, má to být přírodní hybrid aphrodite a equestris. Tvoří kejky dost.
Milo a neměla bys keiku navíc
Radek2 píše:Středně velký botanický druh s menšími květy, ale bohatým a dlouhodobým kvetením. Květy se postupně otevírají na dorůstajícím stvolu a rostlina kvete celé léto. Pěstuji na parapetu západního okna běžným způsobem.
je krásne bohatě kvete
Radek2 píše:Středně velký botanický druh s menšími květy, ale bohatým a dlouhodobým kvetením. Květy se postupně otevírají na dorůstajícím stvolu a rostlina kvete celé léto. Pěstuji na parapetu západního okna běžným způsobem.
To je bomba kytka, nádhera
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Kejky jsou, rostou, momentálně bych neodděloval,nejsilnější by mohl ještě nějaký centimetr kořínků dorůst. Jinak mám dva navíc v květináči zapěstované.
jakuku píše:Mila.J píše:Mám intermedii- je podobná, má to být přírodní hybrid aphrodite a equestris. Tvoří kejky dost.
Milo a neměla bys keiku navíc
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Equestris je velmi vděčná, mě keikuje zdatně - na konci květního stvolu po odkvětu jedna a zboku na mateční rostlině druhá. Ještě mám albu, ta se chystá na květ, tak nafotím.