Kvete mi Vanda
-
jindrich.po
Kvete mi Vanda
Dnes mi začala kvést Vanda,Ascada Somsri Nugget tak jsem ji vyfotila mrkněte se
Re: Kvete mi Vanda
Krásná. Gratuluju
Je moc krásná. Manželce se tyto hybridy Vand moc líbí. Jen se chci zeptat nevadí jí, že je takhle naložená v tom rašeliníku? Stíhá vyschnout? Aby Vám neuhnili kořeny.....
-
jindrich.po
olaw píše:Je moc krásná. Manželce se tyto hybridy Vand moc líbí. Jen se chci zeptat nevadí jí, že je takhle naložená v tom rašeliníku? Stíhá vyschnout? Aby Vám neuhnili kořeny.....
Ne nevadí naopak mám s tím dobré zkušenosti -namáčím tak jednou za týden a opravdu se jim daří kořeny jsou silné až mě to překvapilo nejdřív jsem to zkusila s jednou akdyž jsem viděla výsledek tak jsem je dala všechny mám jich 9 a jsem z nich unešená
To věřím. Manželka by z nich také byla unešená. Mě se také líbí některé druhy. Třeba tato. Je to pouze blízký příbuzný....
Angraecum sesquipedale
Angraecum sesquipedale
Naposledy upravil(a) olaw dne úte 23. bře 2010 22:09:38, celkem upraveno 1 x.
-
jindrich.po
olaw píše:To věřím. Manželka by z nich také byla unešená. Mě se také líbí některé druhy. Třeba tato. Je to pouze blízký příbuzný....
Je užasná.
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Olaw: copak je to za Anthurium?
To samozřejmě není moje orchidej. Tahle kráska kvete v botanické Liberci a popsal jí mám pocit Charles Darwin a vzápětí podle ní popsal i opylovače, který se v druhém jméně dá volně přeložit jako předpovězený.Pokud se nepletu??? To jenom pro zajímavost. Samozřejmě bych jí moc chtěl a vůbec další tohoto rodu. Jsou moc hezké a patří s Vandami do jedné rodiny....
Karlos píše:Olaw: copak je to za Anthurium?
Dlouho jsem přemýšlel, co tím myslíte a pak jsem si ho všiml.