Takto vypadalo rok před skonáním.
Dendrobium senile
Dendrobium senile
Je škoda, že téma kompost není aktivní. Hned bych tam napsal, že toto nádherné Dendrobium jsem včera hodil "na kompost". Pěkně mě to štve i když se jedná o poměrně těžce pěstovatelné Dendrobium. Jenže já to než jsem si ho koupil nevěděl. Tak prosím o pomyslné tři minuty ticha
.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dendrobium senile
upřímnou soustrast všem pozůstalým.
Pavel
Pavel
olaw píše:Je škoda, že téma kompost není aktivní. Hned bych tam napsal, že toto nádherné Dendrobium jsem včera hodil "na kompost". Pěkně mě to štve i když se jedná o poměrně těžce pěstovatelné Dendrobium. Jenže já to než jsem si ho koupil nevěděl. Tak prosím o pomyslné tři minuty ticha![]()
.
Ouvej, to mě mrzí. Mám ho také - zatím tedy vypadá lépe, přirůstá. Tak mu důvěřuji, že mě neopustí.... hladím ho, čtu mu pohádky, a tak podobně....
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Přílišná péče může škodit. Dendrobiím to chce někdy vyhrožovat- zimou, suchem, prudkým sluncem. Pak se leknou a kvetou.
Co květ ! Stačí když roste. To už je dost velký úspěch. A snad za nějaký rok i vykvete-možná.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Virens má pravdu. Ale tady jsou větší odvážlivci, než se senilem.
Jo jo, ale o Euchile citrina se tu ještě nepsalo?
To je prý pěstitelská maturita ne-li diplomová práce... A když člověk vidí, jaké trsy to dokáže udělat, to je naprostá nádhera... Já u svého D. senile udělal asi zásadní chybu a to, že jsem ho zaléval studniční vodou, protože kamenec, který se na něm udělal, asi znemožnil růstu novým pahlízám....
Paphio už ji složil (nebo obhájil?), viděl jsem u něj kvetoucí kytku.olaw píše:Jo jo, ale o Euchile citrina se tu ještě nepsalo?![]()
![]()
To je prý pěstitelská maturita ne-li diplomová práce...
T.
olaw píše:Jo jo, ale o Euchile citrina se tu ještě nepsalo?![]()
![]()
To je prý pěstitelská maturita ne-li diplomová práce... A když člověk vidí, jaké trsy to dokáže udělat, to je naprostá nádhera... Já u svého D. senile udělal asi zásadní chybu a to, že jsem ho zaléval studniční vodou, protože kamenec, který se na něm udělal, asi znemožnil růstu novým pahlízám....
Studnicna voda je dost tvrda....uz si ho vyhodil?