Kolik z Vas odebira casopis Kouzelna orchidea?

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Danicka
Kontaktovat uživatele:

Kolik z Vas odebira casopis Kouzelna orchidea?

Příspěvek od Danicka »

Ahoj vsichni,
mam na vas vsechny dotaz-kolik vas odebira casopis Kouzelna orchidea-ja jsem si ho objednala ihned jakmile jsem taky o nem precetla zminku. Jaky mate nazor na jeho obsah? Mne se libi prispevky o mene znamych orchidejich,ale casto se tam toho opakuje moc z celeho casopisu o orchidejich.Musim rict,ze obdivuji toho prekladatele-nechtela bych to prekladat z nemeckeho originalu. Budu ted konecne psat casteji,jelikoz mame doma novy notas s netem.At vam to pekne kvete.
hanka2

Re: Kolik z Vas odebira casopis Kouzelna orchidea?

Příspěvek od hanka2 »

Ahoj Danicko,taky ho odebírám,ale můj dojem je takový prázdnější,uvítala bych víc příspěvků od dlouholetých pěstitelů,jako ted ,třeba napsal Paphio.Víc poznatků ohledně pěstování různých orchidejí od pěstitelů.Třeba podobný jako je roezliana,to by bylo fakt dobré.A určitě by si ten časopis objednalo víc lidiček.... :P Tak tolik můj dojem a troška do mlýna. :P
Ps:Tento rok ho už objednávat nebudu.
lm26

Příspěvek od lm26 »

rekla bych, že jsou tam obecné informace, které jsem si už nastudovala v knihách jiných autorů, ale moc krásné fotografie. Pro naprostého začátečníka je to dobrý rádce. Čekala jsem od toho časopisu víc, třeba osobní zkušenosti s pěstováním, vychytávky substrátů a hnojení. . . nojo ale člověk nebude nikdy spokojenej. :) Jinak pro mě to jsou peníze navíc a příští ročník si už neobjednám.
Danicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danicka »

Diky za odpovedi,
ja uz si dalsi serii taky neobjednam. Plne souhlasim s tim,ze je to spis pro zacatecniky-neustale omilani o phalech.Taky bych rada,kdyby tam psal vic p.Lukscheiter ci p.Klat apod.Na to kolik to stoji je tam toho pro me malo noveho.Mam ruzne odborne knihy od p.jezka apod- to je lepsi.Fotky ale fakt super.Tesila jsem se na nej a byla jsem zklamana.Uz se tesim na jarni vystavu Lukscheitera do Chotce-chci Vandu Manuwadee FCC.
ivag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivag »

Také časopis odebírám a letos ho už brát nebudu. Pěkné fotky, ostatní tak jak píšete...čekala jsem také spíš zkušenosti orchideářů, případně i inzerce o prodeji, nebo více k výstavám.....peníze raději věnuji zase nějaké knize o orchidejích...
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Sice jsem dělala prezentaci s p. Větvičkou,ale musím plně souhlasit. Panu Kolínovi jsem to i říkala,ale fotky focené v Německu apod. myslím,že by byli rady lídí, kteří pěstují orchideje užitečnější. Souhlasím i s investicí do knihy...
pafka

Příspěvek od pafka »

Taky ho odebírám, dokonce jsem si objednala i čísla zpět k prvnímu, ale je to tak jak bylo psáno, takže už taky neobjednám.
Haniko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haniko »

Já jsem si časopis kupovala v trafice. Pokaždé jsem se těšila a sháněla ho jak divá. A jak všichni píšete-také jsem byla zklamaná jeho náplní. Fotky krásné, ale rad málo. Opravdu lepší je investovat peníze do pořádné knihy.
Ráda bych si ještě koupila knížku Orchideje - Ned Nash, Isobyl la Croix, ale je drahá, tak si zatím počkám.
Hana
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

V lednovém čísle mi vyšel článek o C. dowiana. Semenáčky jsou zatím v laboratoři.
lm26

Příspěvek od lm26 »

lednové číslo mi ještě nepřišlo, přečtu si ho.
Odpovědět