Vystava

Reportáže z výstav, pozvánky ...
ŠAKAL

Vystava

Příspěvek od ŠAKAL »

Věra
Kontaktovat uživatele:

Re: Vystava

Příspěvek od Věra »

Vandy můžu jen doporučit....
Lenice

Příspěvek od Lenice »

Od 20.8.-23.8.09 je výstava květin v Čimelicích.Bude tam i firma Lukscheiter s orchidejeme.Výstava prý bývá vydařená.
chocolatelover

Příspěvek od chocolatelover »

prosím někoho, kdo by měl v plánu jet z Moravy (nejlépe ostrava či olomouc, ale klidně i od jinud) na výstavu firmy Lukscheiter v chotči a chtěl mít poloviční náklady na benzín, aby se mi ozval na mail: chocolatelover@seznam.cz. díky
Njanka

Příspěvek od Njanka »

ahoj všem, tak na výstavě v Čimelicích jsem byla:-) bylo to skvělé...a ulovila jsem 6 krásných orchidejí.... tak se v nejbližší době pochlubím taky fotečkama....a když to nebude vadit, přidám i fotečky z výstavy....sice ne orchidejí, ale taky úžasné:-)
Lenice

Příspěvek od Lenice »

Ahoj,souhlasím,výstava byla opravdu moc pěkná.Bylo na co koukat.
Hana

Příspěvek od Hana »

Dnes dopoledne jsem byla na prodejní výstavě v Chotči. Byla jsem nadšená koupila jsem nějaké catleye a vandy a jedno dendrbium. Když budu zařizovat ten skleník abych měla dostatek rostlinek. Bylo tam mraky lidí, ale vše tam dobře zvládali. Jen mám dotaz jestli jsou catleye vhodné pro skleník.
Zdraví Hana
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Hani,napíšu ti do Cattley,sem to nepatří.Ju? :)
maruska

Příspěvek od maruska »

Tak jsem se vrátila z Chotče. Kytek tam měli tedy spoustu (nejen orchidek). Já jela cíleně na vandy a těch tam bylo vážně mraky. Měla jsem předem vybrané druhy, ale nakonec jsem si přivezla úplně jiné- spousta jich totiž neměla téměř žádné kořeny, takže jsem ve finále vybírala podle toho, jak se mi zdály rostlinky :) každopádně jsem tam zase nechala spoustu peněz a už ty kytky vážně nemám kam dávat :D
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

maruško a jaké barvy sis dovezla?Jaké byly ceny u těch Vanduší?Jestli máš i kvetoucí dej do fotogalerie exempláře.Díky :P
Odpovědět