Burza přírodnin Exotika Praha-výstaviště
Burza přírodnin Exotika Praha-výstaviště
Dnes jsem navštívil burzu přírodnin v Praze, která se koná každý měsíc. Od Luda se mi tam podařilo koupit nádhernou květuschopnou rostlinu Dendrobium sulcatum za lidovou cenu 280 kč. Doma jsem zjistil že nasazuje na květ. Je to druh zajímavý jak habitem tak květy -alespoň pro mne.
Re: Burza přírodnin Exotika Praha-výstaviště
Pěkné - jako všechny Ludovy kytky - Vy jste ho hned přesadil ( pokud ano, tak do čeho?),
nebo v tomto květináči a substrátu už bylo?
nebo v tomto květináči a substrátu už bylo?
Presadil jsem ho do keramiky. Směs moje klasika. Piniovka, trocha mechu z lesa a špetka raseliniku.
Ok, děkuju
zaruba píše:Dnes jsem navštívil burzu přírodnin v Praze, která se koná každý měsíc. Od Luda se mi tam podařilo koupit nádhernou květuschopnou rostlinu Dendrobium sulcatum za lidovou cenu 280 kč. Doma jsem zjistil že nasazuje na květ. Je to druh zajímavý jak habitem tak květy -alespoň pro mne.
Asi jsem Vám ho prodávala, nevím o tom, tak mě těšilo
Věra píše:zaruba píše:Dnes jsem navštívil burzu přírodnin v Praze, která se koná každý měsíc. Od Luda se mi tam podařilo koupit nádhernou květuschopnou rostlinu Dendrobium sulcatum za lidovou cenu 280 kč. Doma jsem zjistil že nasazuje na květ. Je to druh zajímavý jak habitem tak květy -alespoň pro mne.
Asi jsem Vám ho prodávala, nevím o tom, tak mě těšilo
Tak děkuji, těším se až vykvete.