Právě kvete
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Právě kvete
a jedna koláž toho, co právě teď kvete kromě již uváděného Den. kongianum x tetragonum.
Re: Právě kvete
Ahoj Evi,ten zebrovaný fal.je přírodnina,že má takové krásné voskové listy?Ta spodní řada je nejúžasnější
,ale krásné je máš opravdu všechny.Gratuluju!
Všechny máš krásné,ať se daří.
krásné všechny, hlavně ta nahoře uprostřed se mi moc líbí
Evi máš je moc pěkné,mohla bych poprosit,ten 4obrázek to oncidko, jak se jmenuje? Kvete mi také neznám název.Díky
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
hanka2: ne není to přírodnina, je to nějaký hybrid co jsem dostala vloni k svátku, ale takhle pěkně vybarvený nebyl.
Dany: nejsem si jistá, ale řekla bych, že Oncidium Shary Baby Sweet Fragrance, voní po čokoládě a připravuje ke kvetení rozvětvený stvol na kterém bude spousta květů.
Dany: nejsem si jistá, ale řekla bych, že Oncidium Shary Baby Sweet Fragrance, voní po čokoládě a připravuje ke kvetení rozvětvený stvol na kterém bude spousta květů.
krásná,nádherný květ,jak je asi velký?
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Žádný extra velikán, pysk má v nejširším místě 32 mm a tepaly jsou roztažené do necelých 5 cm. Spíš je to ale zajímavé poměrem velikosti k rostlině. Doporučuju na parapet, tohle jen tak neusušíte, zas ale květů je málo, max dva z jednoho nového listu.
Karlosi, vidím, že máš kytky navázané a v zeleninovém skleníku...kam je dáváš na zimu?