PF 2015
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PF 2015
Prátelé, kamarádi,
také já si dovolím pomyslně potřásti vám všem (kdo o to stojí) pravicí (případným skautům levicí
) a poblahopřál co nejpříjemnější prožití vánočních svátků, mraky pohody, optimismu a splněných přání nejen pod stromečkem a v průběhu volných dní, ale též po celý následující rok.
Současně přijměte moje poděkování za aktivitu a vyjádřenou i nevyjádřenou podporu, díky níž toto fórum stále funguje a snad bude fungovat i nadále.
Hezký den, týden, měsíc a také rok
přeje
Pavel
také já si dovolím pomyslně potřásti vám všem (kdo o to stojí) pravicí (případným skautům levicí
Současně přijměte moje poděkování za aktivitu a vyjádřenou i nevyjádřenou podporu, díky níž toto fórum stále funguje a snad bude fungovat i nadále.
Hezký den, týden, měsíc a také rok
přeje
Pavel
- lukas.kresina
Také se připojím s přáním krásných svátků vánočních - i když budou asi zase "na blátě".
Ať se po celý příští rok daří Vám všem i Vašim kytičkám. A jako fotograf popřeji také dobré světlo všem, kteří se budou chtít podělit s ostatními o radost ze svých kvetení pomocí fotografií.
Lukáš Křesina
Ať se po celý příští rok daří Vám všem i Vašim kytičkám. A jako fotograf popřeji také dobré světlo všem, kteří se budou chtít podělit s ostatními o radost ze svých kvetení pomocí fotografií.
Lukáš Křesina
Příjemné a klidné prožití vánočních svátků.
Zdraví a pohodu v příštím roce přeje
Václav
Zdraví a pohodu v příštím roce přeje
Václav
Všem (zbývajícím) členům fóra přeji krásné a klidné prožití svátků vánočních v kruhu svých blízkých a do Nového roku mnoho štěstí, zdraví a spokojenosti. A také samozřejmě co největší přírůstky vašich orchidejek
Letošní rok mi k psaní článků moc nakloněný nebyl, ale přesto jsem si jeden pro vás jako vánoční dárek připravil: http://www.webareal.cz/kvetyzlucni/7-OR ... ci-katleje
Letošní rok mi k psaní článků moc nakloněný nebyl, ale přesto jsem si jeden pro vás jako vánoční dárek připravil: http://www.webareal.cz/kvetyzlucni/7-OR ... ci-katleje