Darujte :-)
Darujte :-)
Najde se zde někdo,kdo daruje přebytky orchidejí začínající mladé pěstitelce ..... Děkuji předem Aja
Re: Darujte :-)
Když začínáte, kupte si je v Baumaxu na zkoušku, tam to není drahé obzvláště, pokud jsou po odkvětu. Víte, každý z nás nějak začínal a rostliny si musel pořídit také sám.
Já jsem také začátečník a je pravda že se dají sehnat i phaly do 100Kč, musí se hledat ,také nechci moc investovat když si nejsem jistá výsledkem
ale když se to podaří ta radost
to je nade vše....
- carniflora
- Kontaktovat uživatele:
Na zkoušku můžu doporučit rúzné výprodejové akce v zahradnických centrech. Nakoupíte tam různě více či méně poškozené rostliny za opravdu symbolické ceny. (kolem 39-50Kč) A to různé druhy, pokud se nepodaří ji zachránit tak to není taková škoda a pokud ano o to větší radost.
carniflora píše:Na zkoušku můžu doporučit rúzné výprodejové akce v zahradnických centrech. Nakoupíte tam různě více či méně poškozené rostliny za opravdu symbolické ceny. (kolem 39-50Kč) A to různé druhy, pokud se nepodaří ji zachránit tak to není taková škoda a pokud ano o to větší radost.
jenomže pokud se to nepodaří, může takový neúspěch začátečníka odradit.
Já bych doporučila koupit zdravé rostliny, druhy snadné na pěstování.
Upřímně řečeno jsem se s cenou 39-50 Kč ještě nikde nesetkala, hlavně pokud si člověk koupí rostlinky ve výprodeji má velikou šanci že si něco s ní přiveze domů navíc.
Nedávno za 50korun prodávala Terra Koruna Phalaenopsisy na burze živá exotika a nebyly to ulitý chcípáci, ale normální rostliny. Myslím ale, že to byla jen nárazová akce....
olaw píše:Nedávno za 50korun prodávala Terra Koruna Phalaenopsisy na burze živá exotika a nebyly to ulitý chcípáci, ale normální rostliny. Myslím ale, že to byla jen nárazová akce....
jj, tohle dělá i Lukscheiter, nedávno měl taky nabídku pro začátečníky a za hubičku. Šlo o zdravé, ale momentálně nekvetoucí rostliny, takže výhodný nákup.