Olaw- tak to lepší foto
Lepanthes telipogoniflora
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Lepanthes telipogoniflora
Kytička která nejde ani vyfotit -no doufám, že půjde pěstovat.Odpoledne si dojdu pro kůru z akátu (doufám že moje určení je správné )-vím o pařezu ,kůra se na něm už loupe.Stačí se projít po okolí a koukat.
Olaw- tak to lepší foto
Olaw- tak to lepší foto
Re: Lepanthes telipogoniflora
Jééé ty máš i stvol.
Blednu tady závistí.
Doporučil bych ti ale spíš černý bez, který bývá většinou už dost silně zamechovaný (musíš hledat), pak to budeš mít podstatně jednodušší, protože se ten mech krásně rozrůstá a případná silonka zaroste do čtrnácti dnů. Já to udělal fikaně. Navázal jsem ho k Restrepii.

Doporučil bych ti ale spíš černý bez, který bývá většinou už dost silně zamechovaný (musíš hledat), pak to budeš mít podstatně jednodušší, protože se ten mech krásně rozrůstá a případná silonka zaroste do čtrnácti dnů. Já to udělal fikaně. Navázal jsem ho k Restrepii.
- orchidejky
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Jééé ty máš i stvol.Blednu tady závistí.
![]()
No možná je i neurazím
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak něco málo se tvoří ale jestli jednou bude květ větší než listy-na to jsem hodně zvědavá.Zatím to je hodně mrňavý .
No jo, to když někdo koupí kytku i se stvolem.
Mně trochu oschl jeden list do poloviny, ale jinak se tváří v poho. Snad se taky dočkám květů...
Mně trochu oschl jeden list do poloviny, ale jinak se tváří v poho. Snad se taky dočkám květů...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Není ještě vyhráno -trochu se mě zdá že se poupě i zmenšilo.Jeden stvol úplně uschl .Nakonec jsem dala rostlinku na kousek černého bezu -ale mám furt pocit že to je nějak moc suchý.Zatím jsem to jen rosila asi by bylo lepší celý to potopit-listy raději ne.
HAKI píše:Není ještě vyhráno -trochu se mě zdá že se poupě i zmenšilo.Jeden stvol úplně uschl .Nakonec jsem dala rostlinku na kousek černého bezu -ale mám furt pocit že to je nějak moc suchý.Zatím jsem to jen rosila asi by bylo lepší celý to potopit-listy raději ne.
To je pro slimáka úplná jednohubka. Nemohl bych v noci strachy o něj ani spát.