Budapest 2011
Budapest 2011
Pridávam info k výstave v Budapešti.
Dátum: 18.-20.3.2011
Miesto: Laszlo Papp Arena
Mailová stránka: http://www.orchideashow.hu
Potvrdení vystavovatelia:
-Roellke
- Orchidlago
- NT orchids (Malaysia)
- Laminarflow
- Ecuagenera
- Peruflora
- Pán-Amerika Stúdió
- Marczika
- Szép kertészet
NT orchids robí preobjednávky. Podľa organizátora Dr.Pachingera zúčastnia sa aj vystavovatelia z Japonska a Taiwanu.
Dátum: 18.-20.3.2011
Miesto: Laszlo Papp Arena
Mailová stránka: http://www.orchideashow.hu
Potvrdení vystavovatelia:
-Roellke
- Orchidlago
- NT orchids (Malaysia)
- Laminarflow
- Ecuagenera
- Peruflora
- Pán-Amerika Stúdió
- Marczika
- Szép kertészet
NT orchids robí preobjednávky. Podľa organizátora Dr.Pachingera zúčastnia sa aj vystavovatelia z Japonska a Taiwanu.
Re: Budapest 2011
Ta Budapešť je dřív jak Dráždany a tudíš kytky nebudou tak dlouho na cestě. Všichni před pár lety co brali kytky v Budapešti
tak byli spokojenější jak ti co brali kytky potom v Drážďanech. Netuším , jestli ty kytky vozí z výstavy na výstavu nebo jim chodí kytky na každou výstavu zvlášť. Ale starší pěstitelé jistě pamatují výstavy Mnichov kde byly kytky (importy) volně na stolech za jednotnou cenu a každý se v tom přehraboval. Ke konci výstavy to hrnuli do beden a směr Belgie na výstavu. Když to vydrželo začátkem 19 století import lodí do evropy tak asi to něco vydrží.
tak byli spokojenější jak ti co brali kytky potom v Drážďanech. Netuším , jestli ty kytky vozí z výstavy na výstavu nebo jim chodí kytky na každou výstavu zvlášť. Ale starší pěstitelé jistě pamatují výstavy Mnichov kde byly kytky (importy) volně na stolech za jednotnou cenu a každý se v tom přehraboval. Ke konci výstavy to hrnuli do beden a směr Belgie na výstavu. Když to vydrželo začátkem 19 století import lodí do evropy tak asi to něco vydrží.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tady jsou nabídkové listy od NT Orchids. S firmou mám zkušenost z letošního podzimu, rostliny mě posílali ze Švédska (paradoxně poštovné bylo nižší než z Německa), rostliny přišly pěkné velké a v dobrém stavu.
objednává se mailem na info info@ntorchids.com
objednává se mailem na info info@ntorchids.com
- Přílohy
-
- Bulbophylum.pdf
- (19.35 KiB) Staženo 442 x
-
- Dendrobium.pdf
- (9.42 KiB) Staženo 455 x
-
- ostatní.pdf
- (154.34 KiB) Staženo 453 x
-
- Phalaenopsis 1.pdf
- (6.72 KiB) Staženo 491 x
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
U Ecuagenery pochybuji, že tam budou osobně. Spíš to tam jim bude prodávat Roellke. Jako minule. Takže s dopravou rostlin v tomto případě už vůbec mi není jasné, jak mu rostliny předávají. Výhoda je, že se o ně Roellke může ve skleníku starat. U objednávek ale asi ne. Měl jsem pocit, že objednané balíčky nevybyluje.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Mila.J píše:U Ecuagenery pochybuji, že tam budou osobně. Spíš to tam jim bude prodávat Roellke. Jako minule. Takže s dopravou rostlin v tomto případě už vůbec mi není jasné, jak mu rostliny předávají. Výhoda je, že se o ně Roellke může ve skleníku starat. U objednávek ale asi ne. Měl jsem pocit, že objednané balíčky nevybyluje.
Ecuagenera mi posílala z nějaké výstavy v Německu, balík byl odeslán tři dny před začátkem výstavy. Tak je možná lepší nechat si rostliny poslat poštou. Samozřejmě pokud je rostlin více, aby se moc neprodražily poštovným.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
To tak dělají. Odesílají poštou z nejbližšího místa adresátovy. Z pohledu jejich cest. Jestli je to ale vhodné nevím. Tak nám posílají jen reklamace.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Ví prosím někdo, jak je to s cenami od NT orchids. Jsou ty ceníkové konečné, nebo si přiráží?
- miro
- Kontaktovat uživatele:
NT si taky urcite neco prihazuje. cestu,cities,balne ....
Mila.J píše:Ví prosím někdo, jak je to s cenami od NT orchids. Jsou ty ceníkové konečné, nebo si přiráží?
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Mila.J píše:Ví prosím někdo, jak je to s cenami od NT orchids. Jsou ty ceníkové konečné, nebo si přiráží?
Mílo, mám pocit, že 20% (ale přesně si to nepamatuji, musela bych najít jejich fakturu)
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Dík, zatím je čas. Později se jistě vše přesně zjistí.