olaw píše:Ta Gomesa je taky moc pěkná.![]()
![]()
jj, přidávám se a souhlasím (výjimečně) s olawem
olaw píše:Ta Gomesa je taky moc pěkná.![]()
![]()
Gabča píše:Nino, do kterého Hornbachu jezdíš? Já tam před 2 týdny na takové "výstavě" také pořídila masdevalii. Prohlídla jsem všech cca 20 rostlenek, než jsme našla jednu, která měla aspoň dva kořínky se zdravoušpičkou. Všechny plavaly. Doufám, že to rozchodí. A ještě drze z amplionku nabízeli odborné poradenství. Cha.
Gabča píše:Taky mi něco kvete. Z obou mám velikou radost.
olaw píše:Gabča píše:Taky mi něco kvete. Z obou mám velikou radost.
Gabčo, to je opravdu taková barva toho D. nobile? Je moc pěkný.....
nina píše:Gabča píše:Nino, do kterého Hornbachu jezdíš? Já tam před 2 týdny na takové "výstavě" také pořídila masdevalii. Prohlídla jsem všech cca 20 rostlenek, než jsme našla jednu, která měla aspoň dva kořínky se zdravoušpičkou. Všechny plavaly. Doufám, že to rozchodí. A ještě drze z amplionku nabízeli odborné poradenství. Cha.
Na Čerňáku. Já jsem ještě kořeny neprohlížela, taky byla M. pěkně mokrá, jen jsem ji s květníkem vyndala a dala na papírovou utěrku, aby se voda odsála. Ale zítra se na ni detailně podívám. Tady foto a pak ještě ta jedna drobnokvětá, voní jako kadidloje maličká. věděl by někdo, co je zač? (já vímže bych se měla ptát jinde, ale když už sem dávám foto...)