Právě kvete 8
- lukas.kresina
Re: Právě kvete 8
Můj názor je, ze práce s fotkami stojí za to. Špatných fotek je plný web, ale těch dobrých není nikdy dost a svůj smysl si nakonec najdou. A pokud někomu pomohou určit rostlinu, naučit se orchideje poznávat anebo “jenom“ probudí jeho zájem, to je přece víc než počet shlédnutí za první den.
Lukáš Křesina
Lukáš Křesina
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jasná věc s tímhle souhlas .Fotky mají smysl pro mne i pro ostatní .
Pro mne mají smysl i fotky jaksi méně dokonalé. Hlavně, když je na nich rostlina, která mne fakt zajímá. Samozřejmě, musí jít poznat, o kterou jde 
radzak píše:Garnete, díky. Od vás to dvakrát potěší. Jen si nejsem jistý, jestli ta práce s focením a děláním fotek za ty čtyři shlédnutí stála
Tím se netrap. Počet zhlédnutí není naštěstí jediným hlediskem hodnocení. |Na netu je spousta blbostí, které lámou rekordy i když jejich hodnota nedosahuje ani promile toho, co nám tu prezentuješ.
Jak zde píší ostatní, smysl to má a také díky takovýmto fotkám a vlastně všem, co přispívají, má toto forum takovou úroveň, jakou má a můj názor je , že si nevede vůbec špatně.
- lukas.kresina
Ano, je to přesné, jak píše Zdenka. Vyfotit rostlinu, anebo třeba minerál či motýla, tak, aby bylo poznat, co to je, to je hlavní kritérium dobré odborné fotky, protože o těch je tu řeč, ne o nějakých uměleckých fotografiích. Technická kvalita fotky je pouze prostředek, jak toho dosáhnout. Ale ještě důležitější je vystihnout hlavní znaky toho, co fotíme. A to vyžaduje znalost oboru. Proto jsou Radkovy fotky tak dobré a všichni se na ně těšíme.
Přeji dobrou noc.
Lukáš Křesina
Přeji dobrou noc.
Lukáš Křesina
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jsem teda 100%oříšek ale mám právo taky na fotku
Takhle jsem zkoušela jestli kytka poroste v nízké misce .Prázdný místa v substrátu vyplňuji kapradinami.
Haki, řekla bych , že Tvoje fotky jsou vždy super a papuč , ten je nádherný 
hezký kvítek..voříšky i ořechy mám ráda...
radzak píše:Věrko, vám to také krásně kvete. Ta lélije je nádherná a hainanense výstaví
Píši až nyní, vrátila jsem se z Německa od dcery a moc děkuji, protože od Vás mě o opravdu potěší. Fotky opět budou,zkusím zítra něco nafotit....díky Věra
Žlutý oříšek také krásný.... fascinuje mě, jak ti ty pafíky krásně jdou....