Oncidium fotky
Re: Oncidium fotky
Uvidíš, jak se jim bude ve skleníku líbit 
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes díval na O. phalaenopsis. Určitě se zlepšil. Vypadá pěkně, začal rašit výhon. Ono s těmi nákupy od Ecuagenery a pod. je všelijaké. Není vyjímkou, že rok stojí a pak se rozjede, nebo bohužel naopak. Jen mi rostlinka připadla hned malá, nedorostlá. Evo, určitě máš větší. Ve skutečnosti jsem ji nikdy neviděl, ale 3cm pahlízy mi příjde jako dost málo. Hlavně aby šla.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Mila.J píše:Tak jsem se dnes díval na O. phalaenopsis. Určitě se zlepšil. Vypadá pěkně, začal rašit výhon. Ono s těmi nákupy od Ecuagenery a pod. je všelijaké. Není vyjímkou, že rok stojí a pak se rozjede, nebo bohužel naopak. Jen mi rostlinka připadla hned malá, nedorostlá. Evo, určitě máš větší. Ve skutečnosti jsem ji nikdy neviděl, ale 3cm pahlízy mi příjde jako dost málo. Hlavně aby šla.
Je chladnomilné, teď to je jiný rod. Nemohu si vzpomenout, verfluchte Sklerose!
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Paphio píše:Mila.J píše:Tak jsem se dnes díval na O. phalaenopsis. Určitě se zlepšil. Vypadá pěkně, začal rašit výhon. Ono s těmi nákupy od Ecuagenery a pod. je všelijaké. Není vyjímkou, že rok stojí a pak se rozjede, nebo bohužel naopak. Jen mi rostlinka připadla hned malá, nedorostlá. Evo, určitě máš větší. Ve skutečnosti jsem ji nikdy neviděl, ale 3cm pahlízy mi příjde jako dost málo. Hlavně aby šla.
Je chladnomilné, teď to je jiný rod. Nemohu si vzpomenout, verfluchte Sklerose!
je to Caucaea
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Evo, tak velký květ ocidka, to je dobré. Jak je velká rostlina?
Paphio, pokud je chladnější, tím líp pro mne. Trápím právě ty teplé druhy. Nezatopím a nezatopím.
Paphio, pokud je chladnější, tím líp pro mne. Trápím právě ty teplé druhy. Nezatopím a nezatopím.
Evo, je překrásný, fakt nádhera.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Mila.J píše:Evo, tak velký květ ocidka, to je dobré. Jak je velká rostlina?
Mílo, odhadem pahlízy 8-10 cm, listy do 30 cm.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Jo, rostlina tedy obvyklá. Tak velké květy těchto běžných křížení jsem ale neviděl.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
EvaJ píše:začíná rozkvétat Oncidium Jiuhbao Gold ´Tainan´. Průměr květu 6,5 cm
a teď už v plném květu. Postranní stvol jsem radši ustřihla, aby se tolik nevysílila.