Oncidium
Re: Oncidium
Překrásnej, blahopřeju. Takovej jsem ještě nepotkala.
Moc pěkná květinka.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
je krasne
Marion píše:Sice,hybrid z výprodeje,ale mě udělal radost
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuji,dva roky nekvetl,ale letos mě to vynahradil,je to velká rostlina
Krásné,paráda,gratuluju! 
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
Muze novy vyhonu u noveho vyhonu jeste vykvest?
Ahoj,
mam dotaz- u zluteho Oncidka mi narostly loni 4 nove pahlizky.Letos ale misto vyhonu z tech novych vyrostla opet nova rostlinka.Je mozne,ze by jeste vytvorili kvetni vyhon nebo musim zas cekat jestli ty druhe nove priste vytvori zase rostlinku nebo uz kvetni vyhon? Asi dotaz neni priliz srozumitelny,ale prikladam foto.Dneska jsem jeste zjistila,ze Colmanara Wildcat mi udelala totez-u dvou novych vyhonu zase jen ze strany rostliny
.Ja se tech kvetu nedockam.Aspon ze ty falenaky.Diky
mam dotaz- u zluteho Oncidka mi narostly loni 4 nove pahlizky.Letos ale misto vyhonu z tech novych vyrostla opet nova rostlinka.Je mozne,ze by jeste vytvorili kvetni vyhon nebo musim zas cekat jestli ty druhe nove priste vytvori zase rostlinku nebo uz kvetni vyhon? Asi dotaz neni priliz srozumitelny,ale prikladam foto.Dneska jsem jeste zjistila,ze Colmanara Wildcat mi udelala totez-u dvou novych vyhonu zase jen ze strany rostliny
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Re: Muze novy vyhonu u noveho vyhonu jeste vykvest?
Vykvést dodatečně určitě může, jen te otázka, jestli bude chtít. Obvykle nakvétají po období klidu. Pokud pořád poroste, nemusí nakvést nikdy.
Ahoj Danicka....pozeral som sa na tvoju fotku a vsimol som si ze nove pahluzy mas nejake male oproti tej starej.A este jedna otazka....kvetinac mas otoceny ku oknu zo strany na ktorej mas nove pahluzy?Opis ako ju pestujes ....ktora svet.strana,ako casto polievas a cim,kedy hnojis...ci zatienujes alebo nie.ako dlho ma denne svetlo.Z toho sa potom da vyvodit nejaky zaver.
Taky isty problem mam aj ja ale pahluzi su rovnako velke yalievam to raz za mesiac aj hnojivom od firmi Kvapka obsahuje aj mikroelementi ...