Masdevallia - foto
Re: Masdevallia - foto
Pokvetou mi všechny Masdevalky, jen tu co přivezla Eva z Drážďan by měla být růžovo bílá a asi bude oranžová.....Škoda,ale zamilovala jsem si je jako Draculy
Masd. hirtzii. Nádherná kytička , výrazné oranžové barvy opravdová miniatura s vzhledem k velikosti kytky květ OBROVSKÝ.
ta onžárová je vážně nádherná....hezké
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi líbí "lampička", ale krásné jsou všechny.
Virens, tiše závidím a hrozně mě mrzí,že bydlíte tak daleko. Výstava je tam do úterý,je možnost,že bych dojela na chvilku,ale to ještě nevím...ale ještě nějaký plánek, kde to je v Brně, jela bych autem...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Věro, celkem mě mrzí, jak málo dáváš pozor a jak málo se držíš tématu. Zkus hledat v tématu Výstavy/Výstava orchidejí v Brně.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Pavle, omlouvám se,ale nemám tolik volna,pokud se zadaří a pojede obch.zástupce 1.12. do Brna vzala bych si dovolenou a jela s ním,ale ráda bych se s Vámi setkala....to je i můj cíl a podívat se na Vaše krásné rostliny....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
virens píše:Masd. hirtzii. Nádherná kytička , výrazné oranžové barvy opravdová miniatura s vzhledem k velikosti kytky květ OBROVSKÝ.
všechny super, máš je ve skleníku nebo doma ? A to jsou namontované na korku nebo jak ? Na fotce to nemůžu poznat, připadá mi to jako miska z korku... asi blbost, co ?