Oncidium fotky
Re: Oncidium fotky
Je hezký prcek jeden,po jak dlouhé době vykvetl?Chtěla bych se zeptat jestli můžou být Tolumnie volně v bytě namontované na kůře,nebo jim bude líp ve skleníčku?Prý nejsou těžké na pěstování,pro aspon trochu pokročilejší.Ráda bych jednu chtěla zkusit pěstovat.Děkuju za info. 
Krásná barva, moje tolumnie zatím pořád vyčkávají....
Evi,jak jsem se tě ptala na pěstování atd.Už jsem našla pár věcí pro pěstování,co a jak.Taky jsem trochu zalovila v knížkách... 
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,já mám tuto Tolumii
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
hanka2 píše:Evi,jak jsem se tě ptala na pěstování atd.Už jsem našla pár věcí pro pěstování,co a jak.Taky jsem trochu zalovila v knížkách...
Haní, nejlíp je to popsané v odkazu od Virense. jen doplním, že je mám doma pověšené nahoře na okně a namáčím jednou denně tak půl hoďky. A svoji první Tolumnii mám právě od Virense. Ta měla na květ v zimě, ale právě pro nedostatek světla se květy nedovyvinuly (no to jsem vymyslela slovo
Evi,díky už jsem na to mrkla a jsem poučená,ted ještě praxe..
Jsem to ale trouba,nevím proč mě nenapadlo,pročíst si forum pořádně,příště než hodím nějaký dotaz radši to tu pořádně prostuduju
Ty Tolumnie se pohybují cenově od 120kč?Má je pan Lukscheiter na stránkách.
Jsem to ale trouba,nevím proč mě nenapadlo,pročíst si forum pořádně,příště než hodím nějaký dotaz radši to tu pořádně prostuduju
Ty Tolumnie se pohybují cenově od 120kč?Má je pan Lukscheiter na stránkách.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Ceny ti moc nepovím, jednu mám od Virense, jednu od pana Mandíka (to je ta co kvete) a ještě několik jich mám od pana Koláře. Takže co pěstitel, to jiná cena a navíc každá byla jinak velká atd. Ale jestli to nemáš daleko do Prahy, tak si je od Lukschetera nech dovézt na Živou exotiku ať si je převezmeš osobně a vidíš, co kupuješ. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Marion píše:Prominte nyní
Marion, ta tvoje je také moc pěkná. nevíš jak se jmenuje ?