Právě kvete
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete
Tahle je celoročně v obýváku, ve skleníku visí jiní visatci, hlavně dendrobia, ty pak jdou za okno místnosti (s celým rámem), kde se netopí....... Tuhle mršku jsem jen chtěl někde vyfotit, je spíš teplomilnější. echm.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná, uvidíme, co bude na O.B. letos.
Další dnešní nádhera.Gratuluji
Úžasná gratuluji a trošinku závidím. Hana
Karlos píše:Tahle je celoročně v obýváku, ve skleníku visí jiní visatci, hlavně dendrobia, ty pak jdou za okno místnosti (s celým rámem), kde se netopí....... Tuhle mršku jsem jen chtěl někde vyfotit, je spíš teplomilnější. echm.
Rozumím, já jen, že myslím pomalu nastal čas, abych okusila taky už něco jiného, než ten základ z hypermarketů...nemám ani skleník ani vitrínu, ač v baráku, studených místností nemaje....musím se spokojit s parapetem a myslela jsem že navázané na kůře potřebují větší vlhko. Hledám po netu rady...rosit 2x denně bych mohla, ale pod oknama je topení, no sháním prostě inspiraci, co pořídit, jak to pěstovat a pak něco pořídit....prozatím mám objednaná nějaká Dendr. od Lukscheitera. ....nemáte tušení, bere ještě nové objednávky?? nemůžu se dostat na stránky
Také mám objednané orchideje,ale neodpovídají mi ani na emaily.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
NO ME TAKY NE, A TO SAME DELA I TERRA KORUNA. JA NECHAPU NA CO MAJI NA STRANKACH EMAILOVE ADRESY, KDYZ JIM CLOVEK NAPISE A ZEPTA SE NA NECO TAK ANI NEMAJI TU OCHOTU ODEPSAT. NEVIM ALE PRIJDE MI TO NEPROFESIONALNI.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
Já zas musím napsat,že pokaždé když od pana Lukscheitra objednám,tak opravdu vždy poctivě odepíše.Myslím,že jsou až po uši zahlceni objednávkama,tak snad proto se hned neozvou.... 
Miro,
v sobotu u Luda jsem viděla 160 objednávek, to se taky neviřídí za den, ale potřebovali by asi někoho kdo se jim o to bude starat, jinak nevím. Má ještě hodně Doritanopsů aposya,ale já jsem to na chvíli vzdala, protože je to jejich obchod a musí se podle toho zařídit,já nakupuji papír , lepenky, ještě jsem tam zajížděla....ono to nejde dělat do nekonečna, ale ráda bych Vám vyhověla všem.....
v sobotu u Luda jsem viděla 160 objednávek, to se taky neviřídí za den, ale potřebovali by asi někoho kdo se jim o to bude starat, jinak nevím. Má ještě hodně Doritanopsů aposya,ale já jsem to na chvíli vzdala, protože je to jejich obchod a musí se podle toho zařídit,já nakupuji papír , lepenky, ještě jsem tam zajížděla....ono to nejde dělat do nekonečna, ale ráda bych Vám vyhověla všem.....
Tak snad to stihnou povyřizovat, pokud bude dobré počasí, no přinejhorším počkám do jara